Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-12-17

Tre timmar, tre minuter och tre sekunder distans samt trea på Zwift-race

Hej och god morgon på er!

Kul att ni hittade hit igen och kul att ni fortsätter att läsa här dag ut och dag in. Jag känner mig hedrad och ska försöka fylla dina få minuter här med något att läsa. Jag gör så gott jag kan i alla fall.

Igår så gjorde jag en sådan där grej som bara riktigt hängivna cykelfanatiker gör, jag cyklade distans inomhus. Det blev som rubriken säger tre timmar, tre minuter och tre sekunder. För att förgylla min tid på cykeln så snackade jag med Linda, kollade vloggar och körde ett Zwift-race. Ja, jag vet att det var distans jag skulle köra men jag tänkte att jag kunde köra ett race och ta det lugnt bara för att få tiden att gå lite mer obemärkt förbi. Jag blev trea. När jag kom in på "events" i Zwift-appen så såg jag att Tour of London stod på tur, tyvärr så hade A-klassen redan startat men på Tour of London så kör dom också en riktig tävlingsklass, E som i elite. Dom startar 3 min efter den stora motionsklassen så det hann jag precis med. Försökte att göra så lite som möjligt men ändå åka med. Fick sällskap av en konkurrent från förr, Steve Slättmyr, trevligt att få internet-tugga lite med en gammal bekant där på Zwift.

Vi blev till slut tolv cyklister som gjorde upp och jag blev alltså trea. En spurt kunde jag ju ändå kosta på mig tänkte jag.
Så här ser puls- och watt-kurvan ut från gårdagens träning inklusive ett race där i början.

Det var lite kul att köra Tour of London etapp fyra, för jag har faktiskt kört dom tre första etapperna. Nu återstår bara den femte och sista etappen, så jag lär väl köra den också nu när jag har tagit mig igenom dom fyra första.
Gårdagens tävlingsresultat.

Snittade 228 watt och gjorde av med 2500 kcal under passet, hårdaste tjugominutaren låg på 319 watt. snittkadens på låga 75.

Hade hoppats kunna ha en vlogg klar här till morgonens inlägg, men den ser ni ut att få vänta lite ytterligare på. Se till att prenumerera på kanalen och aktivera aviseringarna så vet du att du får nys om när den släppts. Stor nyhet i nästa avsnitt!

Ja nä. Vi hörs snart igen. Tagga tisdag!

1 kommentar:

  1. Imponerande kört, fick inspiration av ditt upplägg med ett insprängt race i ett distanspass så fick lov att prova detsamma själv.
    Fascinerande siffror du klämmer ur dig jämfört med en annan glad motionär, inte minst så man vet hur långt upp man har mot bra siffror.
    För egen del blev snittet 205W över 3tim, bästa 20min på 317W men då väger jag dessutom 20kg mer :D

    Roligt att du presenterar siffror över dina prestationer så man får någon morot att kämpa hårdare själv.

    SvaraRadera