Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-09-04

Lagtempopendling till jobbet idag

I morse var jag inte speciellt pigg. Det är jag kanske inte nu heller om jag ska vara ärlig. Inte var jag speciellt pigg under lagtempointervallen heller, men det där är ju ett väldigt relativt begrepp. Då jag hade det mesta som jag behövde på jobbet så behövde jag bara ta med T-shirt, strumpor och kalsonger. Rullade ihop dom tajt, stoppade i en fryspåse som jag tömde på luft och så gick den ner i ryggfickan. Skönt att slippa ryggsäck, kände jag. Mina kamrater, Jesper Hjortsberg, Jonas Djurback och Lars Bleckur hade alla något på ryggen.

Jag, som bor närmast, kom till samlingsplatsen 06:01 och då mötte jag Lars som trodde att vi redan lämnat. Skönt med sällskap som normalt kan det här med att passa tiden. Kort därefter kom också Jesper och Jonas som fått ligga på lite från Galgberget.
Flytande margarin, 5:-!

Lite uppvärmning ut mot Hedemoravägen

Vi tar det lite lugnt i början och så kan vi öka mot slutet istället, sa Jonas innan vi startade. Antingen så struntade vi alla fyra i det, eller så är "lugnt" ett alldeles för relativt begrepp för jag fick då ont i benen från start.

Bilderna blev lite suddiga, men det bjuder jag på. Vi hade ett bra flyt under hela körningen och alla gick runt bra. Jesper var stark och jag fick alltid ta i för att passera honom när det var min tur. Vi körde "upp och åt sidan" så vi var inte på ett led, utan mer en liten roterande grupp. Gick smidigt och det märktes att det var duktiga cyklister som jag hade äran att cykla med idag. Snabbt och säkert.

När vi kom till Torsång så kände jag att det inte skulle bli en allt för lång väg till jobbet om jag blev avhängd och ensam. Och vi skulle väl öka på slutet? Så jag testade att höja intensiteten något. Ack så lite, men det lilla kan göra mycket när man redan cyklar fort. Nu behövde ingen bli avhängd och jag kunde gå med runt i alla mina förningar. Det var riktigt skönt med nästan 40 minuter lagtempo innan jobbet och jag var härligt mosig när jag kom fram. Toppstart på denna dag!

Frukost på jobbet

Avslutar med lite siffror:

2 kommentarer:

  1. Avis, kan inte tänka mig en bättre start på morgonen, låter hur gött som helst.

    SvaraRadera
  2. Gött värre. Själv körde jag ett par timmar en kompis före frukost före jobb ;) Men inte en chans att köra i de tempot ni hade, imponerande.

    SvaraRadera