2013-09-17

Slaktpendling

Opigg kille på 31 jordsnurr efter en saftig slaktpendling

Ja, det blev ju ingen mjukstart efter vilan det här inte. I eftermiddags så hade jag bråttom hem och fick till en tvättäkta tempopendling Efter en lite trevande inledning så skickade jag upp hjärtfrekvensen i ca: 170 slag per minut, hela vägen hem. Snittpulsen blev 168 (85.7% av max) och då var det som sagt ingen högintensiv inledning och några pulsdippar i nedförsbackar och korsningar. Nu har jag lite ont i ryggen och är stel i benen, kalasbra!

Efter pendlingen så bytte jag om, skalade potatis och åkte till Filips innebandy för att hämta hem grabben
Filip i blå väst och röda ärmar. Bakom den gråa väggen så övade herrlaget på boxplay/powerplay. Premiär mot Granlo imorgon!

Under dom senaste dagarna har jag knåpat ihop ett kalkylark att använda för träningsplanering och som träningsdagbok. Väldigt enkel, men någon kanske kan ha användning för den? Tipsa gärna om saker ni vill att en träningsdagbok ska innehålla.
Jag veeeet att det finns en miljon träningsdagböcker på nätet, men någon kanske vill ha sin egna, enkla, träningsdagbok som inte kräver någon registrering eller något medlemskap. Det började med att jag gjorde ett ark där jag skulle beräkna totala träningstiden på de tre veckorna i mina träningsblock som jag tänkte planera. Det var så drygt att räkna om och justera med penna och papper, så jag tänkte göra ett kalkylark för det och sedan byggde jag vidare...

1 kommentar:

  1. Jag ser att du på dina intervaller ligger 90-95% av max. Ligger du alltid så oavsett när på säsongen du tränar?

    SvaraRadera