Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-09-11

Plast

Igår var det tisdag och på tisdagar har Filip innebandy. Ebbah har sagt att hon också vill börja så jag har anmält vårat intresse för Lek & Lär. Barnen säger ibland att de vill börja på idrotter, bara för att det verkar kul när andra håller på. Det kanske är svårt att veta själv när man är 5-6 år vilka ens intressen egentligen är. Men jag låter de prova på dom sporter som de själva säger att de vill  testa. Nu börjar inte Lek & Lär förrän vecka 40 eller 41, så jag har tid att spela lite med Ebbah inför premiären. Speciellt eftersom föräldrar inte får närvara på Filips träning.

Lugnets fyra sporthallar var tomma mellan 17 och 18 igår så Ebbah och jag passade på att lira lite. Kändes lite tråkigt att så många hallar stod oanvända, här borde det ju vara liv och rörelse? Kanske det är fullbokat om någon vecka...

IBF Faluns herrlag tränar samtidigt som Filip, jag gillar ju innebandy så jag tycker att det är rätt kul att se svenska mästarna träna. Det märktes att säsongen är nära nu för man gick in rätt hårt i närkamperna igår. På onsdag tar Falun emot Granlo BK klockan 19:00.

1 kommentar:

  1. Här är ett alternativ att hålla på med i dom tomma salarna... http://youtu.be/JfmNGsWsuqs

    SvaraRadera