Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-06-14

Nya däck, mer om doping, Solleröloppet och Jenny Rissveds

Måste komma ihåg att byta däck inför Ingarvet GP idag, har en uppsättning Continental Attack och Force som jag vill rulla in lite. Ska också premiärköra kläderna som skall används på Vätternrundan. Kanske lite i sista minuten, men hellre det än inte alls.

Brevet som innehåller anklagelserna mot Lance Armstrong, Johan Bruyneel, Dr. Michele Ferrari, Dr. Pedro Celaya, Dr. Luis Garcia del Moral och Pepe Marti har läckt ut och jag la in det i mitt förra inlägg som handlar om just detta.

Solleröloppet har beslutat att slå ihop elit och seniorklassen på midsommarafton och ställer in dam- samt juniorklassen på grund av för få anmälda. Trist att det ska behöva bli så men bra agerat av Solleröloppet, nu blir det en riktigt stor elit- och seniorklunga. Tävlingen kortas för elit och förlängs för senior och blir nu ca: 16 mil. Plötsligt blev den ännu mer intressant för mig att köra. 20 hårda mil två dagar innan SM kändes lite för tufft för mig, men 16 mil i en större och lite sämre klunga passar ju bättre...

Jenny Rissveds är med i Dalarnas Tidningar idag, läs här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar