Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-06-30

Tjipp!

Idag är första dagen på min veckolånga semester. Skulle ha spenderat en långhelg med att jobba på ett MTB-läger men det ställdes tyvärr in på grund av för få deltagare. Riktigt synd då det både hade varit skitkul att vara med och rodda ett läger och få snacka cykel i flera dygn. Men jag fick istället möjligheten att närvara på min brorsons dop idag. Dopet var jättefint och min brorson var så snäll hela tiden.
På eftermiddagen har barnen roat mig och vi har varit ute mycket. Frun jobbar natt denna helg så hon behöver så sova lite i lugn och ro under dagarna. Inget lätt det där med nattjobb kan jag intyga.

Cancellara fixade favorittrycket och kunde enkelt vinna prologen idag, vissa får det att se så enkelt ut. Mest glädjande tyckte jag det var att se Gilbert med pangpang i benen igen. Synd att svenskarna inte fick till det idag. Gustav konstaterade på Twitter att han visserligen inte var snabb nog men att han å andra sidan troligtvis skulle kunna hållit samma fart i 50 kilometer till. Vi får hoppas att Fredrik och Gustav visar upp sig mer framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar