2012-06-21

Digedigedige dingdingding här glider kingen in


Filmat av Ronya
Målgesten sker alltså ca: 50 meter innan mållinjen, det går bra nu! Hade en fin dag på Ingarvet i kväll vilket kanske var lite oväntat då jag dagen efter Skuggarvstempo eller tempopendling brukar ha grisben. Testade dock att dricka en recovery igår efter Skuggarvstempot och det kanske gjorde skillnad för idag var benen fortsatt bra. Trots finvädret så var det inte lika många idag som de senaste veckorna, sommarlov och Solleröloppet imorgon tog nog några deltagare. Vi var ändå 14 av Faluns allra finaste cyklister på plats.
Hade bestämt mig att göra som Adam Steen idag och göra mitt bästa i varje spurt för att få så fina placeringar som möjligt. Fick placeringssiffrorna 1-2-5-3-1-1-1-1-8-1 och det kan jag väl inte vara annat än nöjd med. När jag blev åtta så hamnade jag i uppdragsposition och valde att göra ett spurtuppdrag istället för att försöka vinka förbi någon. Skönt det också! Tajtast spurter hade jag mot Johan Landström och Hendrik Sjölund, sånt är också kul! Familjen kom upp och kikade efter några spurter så då var jag ju tvungen att börja leverera...

Här är jag typiskt stum efter en av spurterna.

Firar med kaka efter målgång. Foto: Adam Steen

Fysiskt är jag redo för SM, helt klart. Jag vet ju att jag inte har något med tätstriden att göra, men formen är på plats och jag ska inte behöva gnälla över dåliga ben om jag inte misslyckas totalt fram till söndag. Kör jag riktigt bra så är jag med i någon klunga in i mål och då skulle jag vara jättenöjd. Årets SM-bana lär vara riktigt tuff också, men jag ska nog visa den vem som är tuff. Skämt å sido, stadsbanor brukar inte passa mig men med bra form så passar alla banor och jag ska verkligen göra mitt bästa. Vi i Falu CK kommer till start med fem man vilket också det är skitkul, vi får se vad vi kan åstadkomma. Ska bli kul att rejsa med grabbarna och vi hoppas givetvis på en bra dag.

1 kommentar:

  1. Nu så börjar vi förvänta oss resultat på sön! :)
    Ha en trevlig midsommar på er!

    SvaraRadera