Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-06-07

Ingarvet GP: inga succében men kul ändå

Samling med de flesta deltagarna innan start

Mannen i gult är 65 år ung, killen i blått framför honom fyller 14 snart. Alla kan vara med och ha lika kul tillsammans!

Mattias Nilsson vinner sista spurten före Peter Vingstedt, kvinnan i rosa som firar där i bakgrunden är Mattias mamma.

För egen del blev det nog två andraplatser och en tredjeplats som bäst. Kom dit med förhoppning om att vara kingarnas kingkingkong och gav mig in i första spurten med gott mod. Fick en sådan där lång jämsidesspurt med Marcus Johansson där jag fick vika ner mig på slutet och bli tvåa med någon decimeter. Revanschsugen som jag var idiotkörde jag andra heatet, blev totalförnedrad i spurten och bara femma. Nästa topp-placering var en spurt som jag trodde att jag skulle kunna vinna då cyklist efter cyklist försvann bakåt, då plötsligt Pang-Mang kom flygande förbi i dubbla ljusets hastighet och förpassade mig till andraplatsen. Sista pallplatsen idag fick jag när jag smög iväg i utbrytning och fick med mig Lisa Ström och Pang-Mang. Pang-Mang vann och jag lyckades bli trea i den trion.
Grisben de luxe idag alltså. Så fort det var dags för överljudsfart så fick jag strypben och kunde inte öka något hur mycket jag än ville. Kanske var det de två första spurtprisens urladdningar som satt i, kanske lämnade jag krafterna i Skuggarvets klättringar igår kväll. Eller så hade jag bara en sådan där "dålig dag" som man kan ha ibland. Bortsett från de tre pallplaceringarna försökte jag mest återhämta mig i klungan.
Inget att hänga läpp över ändå då jag ju fick cykla med 20 andra trevliga cyklister och träffa några bloggläsare som smugit sig in i klungan. Kul att ni hittar till Ingarvet!
Du kan läsa andra deltagares berättelser från dagen här, här och här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar