Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-06-13

Formleverans

I söndags gjorde jag ju en riktigt bra tid på Skuggarvstempot, trots fem timmar MTB dagen innan, och idag var det dags för nästa ensamträning med tidtagning. Nämligen tempopendling till jobbet. Sov bara fem timmar i natt och var upp till barnen i två omgångar under natten så jag var riktigt seg i morse. Råkade faktiskt somna om efter att jag stängt av mobilens väckning, men jag vaknade av mig själv en kvart senare så tidsförlusten blev inte så stor ändå.
Flaggorna vid Falu brandstation hängde rakt ner och rörde inte på sig alls idag vilket indikerade i princip vindstilla. Det faktum att det var vindstilla och att jag ville ha ett formbesked inför Vättern och SM gjorde mig peppad på att försöka slå mitt gamla rekord på 46:05. Och vilket jävla schvung det var i grejerna idag då. Det var som en annan variant av guds hand knuffade på mig hela vägen till Borlänge. 
Var helnöjd när jag kom till Borlänge, även om jag inte var så nöjd när jag längs Gamla Leksandsvägen fick stanna till lite snabbt och lägga upp kedjan som hoppat utåt vid kassetten och fastnat. Kunde tydligen inte använda tyngsta växeln på crossen..
Vi kan väl säga att jag fick det besked jag ville ha och att rekordförsöket föll väl ut

Nöjd cykelpendlare med fräsig mobiltelefon

Nu gäller det att vara vårda denna form och se till att jag får en sådan här bra dag som jag ändå haft i lördags, söndags och idag då. I torsdags och igår var benen allt annat än bra, så även vid god form finns sämre dagsform att plågas av.

2 kommentarer: