Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-06-14

Jag går från klarhet till svaghet

Hade ingen riktigt go känsla i kroppen på Ingarvet GP idag, ingen sista punch liksom. Det funkade ju bra att tugga på men någon riktigt skön killerfart fanns inte att tala om. Lyckades ändå vinna två av dom tio spurterna så det sitter väl bara i huvudet antar jag. När det är så intensivt som det ändå är på Ingarvet GP med minst tio maxningar och folk som gillar att ta i, då gäller det att ha lite flyt och känsla för när man ska lägga krutet. Tycker att tajmingen saknats lite och att jag hela tiden hamnar fel. Men det är ju bra, då har jag fortfarande något att förbättra.
Nya däcken sitter på och jodå, jag var väl loss ett par gånger

Vi var väl ca: 20 tappra till start idag, varav 3 damer/kvinnor/tjejor. Allt eftersom droppade det väl av några och en del valde att stå över ett eller flera varv. Lite av det fina med Ingarvet GP är ju att man dels återsamlas vart annat varv så man får en ny chans och dels att man faktiskt kan skippa några varv och komma in med nya krafter igen.

Klungan efter en drös spurtpriser

Trötta cyklister. Om ni tycker det ser ut som om Darvell hänger med huvudet här så beror det nog bara på att jag pulveriserade honom i sista spurten, den som ger dubbla poäng alltså. Vi hade en proffsfotograf närvarande också, så bättre bilder kommer väl om en dag eller två.

Så, det var väl den dagen det. Hade tänkt packa inför den där Vätternrundan men nu börjar ju klockan bli mycket. Har i alla fall ställt om GPS:en så att den nu inte sparar data varje sekund utan kör smart lagring. Alltid något. Köpte förresten en sådan där ful väska att ha på överröret med energi i tidigare idag:
Har pressat ner tre stora gel (100g), en liten (40g) och en energibar.

Imorgon ska jag försöka göra ALLT. Plus att räkna ut hur mycket energi jag egentligen behöver ha med mig på turen och när jag ska äta, dricka och sådant där viktigt. Måste nog komma ihåg att skriva ut startbeviset också...

1 kommentar:

  1. Läser med stor behållning din blogg. Förstår att du har ett riktigt dagsverke framför dig på lördag och jag önskar dig Lycka Till!

    SvaraRadera