Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-06-08

En av de nyaste medlemmarna i Falu CK har presenterat sig

I söndags vann nämligen mountainbikelandslagets förbundskapten, Fredrik Ericsson, den första upplagan av Högbobiken iklädd min gamla (men ändå nästan helt nya) FCK-tröja:
Foto: Stefan Antonsson

Det är kul det här med att vara ordförande i en cykelförening. Dels alla utmaningar, frågor och när föreningen är så bred som Falu cykelklubb är så gäller det också att göra alla i föreningen glada. Eller åtminstone så glada som ekonomin tillåter. Jag tycker vi har medvind igen, medlemsantalet ökar och ekonomin blir sakta bättre och vi har en hel del jätteduktiga cyklister trots små medel från vår sida. Målet är för oss att göra nollresultat varje år och vi är inte ute efter någon vinst. Men å andra sidan så skulle ett dåligt år också kunna bli klubbens sista år. Så vi har varit tvungna att hålla igen på utgifterna ett tag.
Igår registrerade jag nya medlemmar i klubben, ansökte om en licens, svarade på en fråga om tävlingsanmälan, skickade ut ett mejl till alla i klubben om vårat läger samt anmälan till SM och hade också en mejl-dialog med en av de lokala tidningarna. Utöver det hade jag kontakt med ett antal av klubbens aktiva och ett par styrelsemedlemmar. Utöver att jag givetvis träffade ett helt gäng cyklister på Ingarvet igår då.
Sommarens och höstens stora utmaning blir att våra treåriga sponsoravtal går ut i år och att vi i princip riskerar att stå helt utan sponsorer nästa år. Så nu ska vi förhoppningsvis kunna förlänga med dom sponsorer vi har samt knyta upp ett antal nya för att kunna ge våra cyklister bättre förutsättningar för att kunna utöva sin idrott.
Varje höst innebär också att en del cyklister byter klubbadress vilket är lika spännande varje gång. Visst önskade jag att alla som ville lämna Falu CK först berättade det, men jag förstår också att man inte gör det. Många gånger får jag höra rykten, men det är först när listan på övergångar publiceras som jag ser vilka som byter till eller från den bästa klubben. De som byter till Falu CK brukar i alla fall höra av sig först...
Nu försvann jag visst iväg lite i tankarna. Kul hur som helst att det blir fler som vill cykla grönvitt, en spännande höst väntar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar