2010-04-02

Naturliga intervaller Toftbyn-Sundborn-Skuggarvet-Falun

Tid i Pulszon 3 (85.6%-90.8%): 7.58
Tid i Pulszon 4 (91.3%-100% av maxpuls): 23.18
Fem stycken 30 sekundersintervaller på tokmax, några kortare och några längre intervaller. Det mesta i motlut eller backar. Bra straffning för benen med 30-sekundersintervaller och bra straffning för hjärta och lungor med de längre intervallerna. Det sköna med att vara motionär är att det är så lätt att komma upp högt i puls. 17-18 km in i passet mötte jag Anders "Dallas" Lindgren som var ute på en crosstur. På toppen av den där näst sista långa backen, där är Darvells familjehem beläget och ungefär 30 km in i passet är familjen Steens familjehem.
30 km in i passet, här går det snabbt in i den sista långa backen. En backe som Darvell tog sig över på väg till varje träning som ung. Och sedan skulle han över berget på väg hem igen... Adam Steen har blivit uppfostrad i ett hus till höger om vägen.
Så här kränkt var jag efter den sista intervallen. Originalbilden var givetvis i färg, grisrosa färg. Så jag gjorde bilden svartvit, höjde ljuset en aning, ökade kontrasten och sänkte skärpan ett hack i mobilens bildredigeringsprogram. Och plötsligt så såg jag inte längre ut som en gris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar