Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-04-25

Kort från igår och idag

Bild från igår. Tog en PP efter ca: 25 minuter. Pulsen gick aldrig under 125, trots att jag stod stilla. Vältränad?

Efterfrågad Karta till gårdagens tur: http://kartor.eniro.se/m/p5MR8

Idag tävlas det i Sverige, Mjölbybiken och Landskrona 2-dagars. Ska bli spännande att läsa resultatlistorna efteråt. I Mjölbybiken såg jag att det fanns en del nya namn i herrelitklassen, vilket givetvis är kul och om de fortsätter tävla hela året så finns det hopp för MTB-sportens framtid. Jag tror pallplaceringarna främst kommer stå mellan Edin, Bleckur, Ludvigsson, Salomonsson och Blomqvist. I Landskrona 2-dagars hoppas jag på framgångar för Jennie Stenerhag.

3 kommentarer:

  1. Hur bred är elitklass (tävlingsklass) i Långloppscupen? Jag ska precis nu idagarna anmäla mig och har så svårt att veta vart man hör hemma, har ju ingen större tävlingerfarenhet, men anser mig själv med god kondition och vill ju satsa endel inom MTB, så ska man satsa på tävlingsklass, svårt för dig att svara på, men är tävlingsklassen bred så känns det ju bättre att vara där.

    SvaraRadera
  2. I Långloppscupen är tävlingsklassen väldigt bred. Eftersom det är gemensam start så kan du jämföra dig med både motionsklass och tävlingsklasserna oavsett i vilken klass du själv tävlar i.

    SvaraRadera
  3. Jag tror
    1. Tobias Ludvigsson
    2. Mikael Samuelsson
    3. Alexander Blomqvist
    4. Stefan Carlsson

    SvaraRadera