2010-04-05

Träning inför min comeback


Snart är hösten här, dags att börja öva lite igen alltså.

22 kommentarer:

 1. Henrik Öijer komnmer lyfta IBF Falun till nya höjder!!

  SvaraRadera
 2. Fast kanske inte med just den klubban...

  SvaraRadera
 3. Adam: Antingen det eller något korpenlag...
  Kalle: Har vi några problem med min klubba?

  SvaraRadera
 4. Kör på den du. Går säkert jättebra. (Fniss) ;-)

  SvaraRadera
 5. Kul, verkligen. Nu måste jag ju köpa en massa nya klubbor också.

  SvaraRadera
 6. Eller så fixar du en i kolfiber med nya loggan på. Fast det är ju med materialet i innebandy som i cykel. Det är den som håller i det som räknas. Ingen prylhets här inte...

  SvaraRadera
 7. Nejdå. Den du har på bilden ser ju jättefin ut. Funkar både inne och ute.

  SvaraRadera
 8. I innebandy finns i alla fall inte samma priser och så många fabrikat av hög klass. Det var faktiskt premiär för klubban utomhus idag, blir nog fler gånger. Får väl börja kalla den för träningsklubba i fortsättningen...

  SvaraRadera
 9. Se det positivt: du har en flora av nyheter att upptäcka och glädjas åt, när du överger din uteklubba för nyare grejjer. Om en fyra-fem klubbköp har du hittat din favorit. Då köper du tio, för de slutar garanterat snart att tillverka den... ;-)

  SvaraRadera
 10. Ja, jag minns tiden som ungdomsspelare. Nya, dyra (nåja..) klubbor kunde verkligen kännas som skit om man bytte från en äldre klubba som man gillat. Du som vet, vilka märken gäller nu för tiden?

  SvaraRadera
 11. Enligt min enkla mening är det Zone, Fatpipe och möjligen Unihoc som gäller. Jolly, Salming, X3M och ett gäng till finns. Skit i dem.
  - Köp dyrt. Minst 1000 spänn. Alt. bonna av någon du känner som har materialspons. Då gäller "den här klubban av det här märket är bäst för den är dyr och jag fick den gratis av ett PRO".

  SvaraRadera
 12. Nu när jag kollar närmare på bilden, så ja. Du har en LÅGLÖNE-klubba. Jag har en vit och förhållandevis dyr Jolly uplink som jag "fixat" via Mats.A, den är GRYM!

  SvaraRadera
 13. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=208201 , var tydligen denna. Men den var dyrare då jag fixade den.

  SvaraRadera
 14. Kalle: Spelar du själv? På vilken nivå?
  Adam: Ser du inte att Kalle just sågade Jolly? Du är tvär-ute. Min klubba var också dyr när jag skaffade den, men det hjälper ju inte nu. Man måste ha den senaste.

  SvaraRadera
 15. Spelade tills för fem år sedan, mest som sommarkomplement till riktig bandy. Har ett gäng kompisar som fortsatte och nu lirar allt från Elit till korpen. Måste erkänna att jag stjäl alla mina materialråd från dem nuförtiden...
  - Adams Jolly funkar; den är dyr och han fick den gratis! Dock ska du inte ge dig på att köpa en Jolly själv; alla märken man får gratis är bra märken, men om man köper själv måste man som sagt vara lite mer picky...Dessutom: "Jolly". Man hör ju på namnet. Jämför med "Fatpipe". Vem tror du har en bad ass tatuering?

  SvaraRadera
 16. Jolly Viking var ju en riktigt kompetent klubba annars. Gratis är gott, som vi säger.

  SvaraRadera
 17. Lätt och fin när det begav sig! Du kan säkert hitta någon i något gammalt fritidsgårdsskjul som du kan få gratis! ;-)

  SvaraRadera
 18. Haha klart den var dyrare när du fixade den Adam. Precis som på 90-talet när du köpte klubban på Sörlins bara för att den var dyrast i stan, dock fanns den en hundring billigare på InterSport. Men vad gör man inte för att vara värst på Skuggarvets Landbandyarena?

  SvaraRadera
 19. Haha, ja Mange du har full koll. Dyrast klubba = värsta "Skuggarvingen" = Grym!

  SvaraRadera
 20. Appropå Jolly och klassiker. Jolly bomber, kan det vara en av tidernas största floppar när det gäller innebandyklubbor?
  Ordet stekare kommer väl ursprungligen från Skuggarvet?

  SvaraRadera
 21. Haha, Jolly bomber. Kommer ihåg det med. Har alltid tyckt att Jolly är ett B-märke, men då jag fick min klubba så ändrade jag mig.

  Helt korrekt uppfattning.

  SvaraRadera
 22. Jag tror nog att Unihoc Lash får ta priset som strörsta floppen. Kommer ihåg det som igår när klubban firades ner från taket i Lisebergshallen. Klubban var knuten med ett tjockt synligt rep som firades ner sådär hackigt och fint som det blir när någon firar ner den för hand. Vid mittpunkten stog en smått generad Anders Hellgård som knöt loss klubban, lirade med den ett byte och sedan såg man aldrig den klubban igen =).

  SvaraRadera