Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-04-19

Kvällskoma

Foto: Oscar Ekstam. Lite så här känner jag mig just nu. Helslut och heltom.

Planen för dagen var ju studier. Men så kom jag på att jag hade något jag var tvungen att göra som hade med Falu CK att göra, och gjorde lite uppdateringar på hemsidan när jag ändå var i farten. Eftersom Idrottonline inte är något trevligt redskap för att uppdatera och redigera hemsidor så tog det lite tid. Skickade några mejl när jag ändå var i farten. 
Vips så hade nästan hela min studiedag gått åt till surfande, jobbletande och framförallt ideellt arbete. Men då satte jag en rackarns raketfart med studierna och hann med mycket på kort tid. Det är så jag får jobba, nu när det är så mycket på en gång. I raketfart. Jag pluggade hårt och skoningslöst till Ronya hade hämtat barnen från dagis. När barnen kommer hem kopplas allt det andra bort. Vi var ute och lekte en stund. Jag fixade grannens punktering på ungefär tio minuter och får tack vare det gratis förrådsutrymme hela sommaren. Ebbah som igår lärde sig att åka rutschkana själv åkte idag liggandes på mage med huvudet först. Utvecklingen går verkligen snabbt för små barn!
Lek började övergå i gnäll och det innebär matdags. Filip fick lyxa till det med middag i soffan med mamsen och jag satt med tjejerna i köket och åt. I morse hade jag tänkt träna lite när barnen somnat. Under dagen hade jag tänkt göra klart den skoluppgift som jag jobbade med tidigare idag. Men energin sinar faktiskt också hos mig. Så från att barnen somnade strax efter halvåtta så har jag inte gjort något som är vettigt, mer än att jag har ätit lite chips och dip. Men nu är det snart läggdags och efter en god natts sömn väntar ännu en urladdning.
Pangpang-studier, telefonmöte med CX-gruppen och styrelsemöte med Falu CK är huvudpunkterna på aktivitets-schemat. Träning? Kanske på testcykel efter styrelsemötet då. Kan vara en idé det faktiskt. Kan nog vara skönt att smälta ner en intensiv dag i lite mjölksyra på kvällen. Jag har ju så många gånger i vinter och vår lovat mig att inte vila mer än två dagar i rad. Någon gång måste jag börja hålla det där också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar