Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-04-20

Carola ringer:"Vad gör du?" "inget" så är man fångad av en stormvind ;pPpPp

Bloggen går på autopilot just nu. Den rullar fram helt enkelt. Trevligt och mysigt. Ungarna är på dagis/skola och Ronya är på skolan. Jag har ätit frullen och pluggat lite. Tog en paus nu för att tönta mig lite på nätet innan jag hugger in på studierna igen.
Igår nämnde jag lite om dessa ;pPpppPP-grupper som finns på Facebook. Om jag förstått det hela rätt så kommer trenden från ett amerikanskt stort forum på nätet som ibland sätter igång nät-trender bland ungdomar. Nu verkar den stora trenden vara just ;PppPPppP som jag gissar är en överdriven ;p-smiley. Alltså en lipande gubbe. Exempel på sådana grupper på Facebook är "Är du med i någon '';PppPp''-grupp? ''Nej'' Så är man det ;PppPp (ca: 5000 medlemmar), Morsan ringer:Vad gör du? "är med Frodo", så är man med Gandalf ;PP:Ppp;PPp (ca: 5300 medlemmar) och ni kanske minns den där rödhåriga killen i ett Youtube-klipp som jag lade in här om dagen? Han kallas Ginger och är också en stor trend på nätet just nu. Han nämns också i en ;pPPpPPp-grupp, nämligen; Satan ringer: "kan jag få din själ?" "javisst" Så är man ginger ;PP;pP;Pp (ca: 11.500 medlemmar). Det sjuka är hur snabbt dessa grupper har fått alla sina medlemmar. På ett par dagar bara har dom exploderat och varenda unge på FB skapar sina egna grupper som är mer eller mindre lustiga.
Vad tycker ni om grupperna, är dom roliga eller bara jobbiga? Och har ni som gillar dom, har ni någon favorit?

2 kommentarer:

  1. Tycker dom bara är dyga. Trenden uppkom för MÅNGA år sig på Fragbite, och nu har dagens fjortisar "kommit på" den här trenden igen. Ungefär som att uppfina hjulet igen. Visst, vissa är roliga, men det var roligt förr, nu känns det mest, löjligt.

    SvaraRadera
  2. Påminner mig om när jag och kompisar brukade berätta ordvitsar översatta från engelska för varandra utan att fatta att man tappade själva poängen när man översatte dem...

    Vi trodde/övertygade varandra om att det roliga var att de inte hade någon poäng. I typ sjuårsåldern var det jättekul...

    SvaraRadera