Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-04-13

Dagen i korthet

Ebbah står här och spanar ut på livet utanför fönstret, det är många spännande saker som händer där på andra sidan glaset.

Jag fick resultatet av det prov jag gjorde i förra veckan, kan mycket nöjt konstatera att jag fick 84 poäng av 90 möjliga vilket gav mig MVG på så väl prov som i kursen Småföretagande A. Studier har varit lite av temat för dagen, träning sker därför efter avslutat blogginlägg. Att sitta inne och studera en dag som denna gör lite ont i cyklistsjälen. Men sådant är livet.

Har spridit lite info om Cykelbytardag och vår säsongsupptakt i klubben. Här följer lite info om Falu CKs upptakt:
Nu på Söndag startar vi officiellt vår säsong med upptakt för alla medlemmar, samt ni som vill börja cykla med oss. Vi kommer att cykla i olika grupper, allt från nybörjare till ungdom och motionärer. Efter träningen duschar vi och äter sedan gemensam lunch kl 14.00 i Gamla Fängelsets matsal.
Vi träffas vid Gamla Fängelset på Villavägen 17, ombytta och klara.
Tider: 
10:00 Långtur landsväg motion
11:00 Träningstävling MTB Elit och tävlingscyklister
11:00 Lugn MTB-tur ungdom, motion och veteran
11:30 Nybörjare (barn) MTB eller valfri cykel
14:00 Mat på Gamla Fängelset

Alla som kommer anmäler sig till mig innan Fredag för att kunna planera mat. Varmt välkomna till säsongen 2010.
Mats Sjögren
070-3284039
trollbacken@gmail.com

Jag försöker hålla Falu Cykelklubbs Facebooksida aktiv, just nu har vi faktiskt hela 111 "fans" anslutna till sidan. Har också skickat några Falu CK-relaterade mejl. Det är mycket som är på gång så här på vårkanten.

På eftermiddagen hämtade Ronya och jag barnen på dagis och skola. Emily cyklade iväg till kompisar och var på dans från klockan fem. Småbarnen var ute en stund och lekte direkt efter dagis. Sedan har det varit mat, bad och nyligen läggdags för de små.

Nu blir det lite löpning på Jungfruberget. Tänkte, precis som Adam Steen, kolla snöläget lite där. Jag gör det för att reka inför den träningstävling i MTB som vi ska ha där på söndag. Men mest gör jag det givetvis för mitt egna välmående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar