Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-04-10

Har jag gjort bort mig?

Har idag anmält mig till korta terräng-DM den 5:e maj. Vi snackar alltså löpning. Okej, det är inte SM eller VM, men ändå. Distansen är 4000 m. Vilket borde vara något av mina sämre distanser. Jag kan varken gå all-in eller gå på uthållighet. Istället krävs någon form av farthållningsstrategi de luxe. Jag som inte ens kan få till en vettig farthållningsstrategi när jag cyklar. Som jag ändå kan.
Tre timmar har jag sprungit totalt i år. Och började prova på det här med löpning i oktober förra året. Kommer bli roliga 4000 meter den femte maj. För åskådare och bloggläsare alltså.

Falu Cykelklubb behövde 10 timmar på sig att passera Norbergs CK i storlek på Facebook. Just nu har vi 86 fans där. Det är ju stort, givetvis.

Bilderna från Jens cykelkällare kommer lite senare. Under tiden som ni väntar kan ni få gissa hur många SRM-vevpartier jag såg där nere. Jens är vida känd för att ha allt, och helst flera av allt. Är det någon som lite akut behöver något i cykelväg så har Jens det.

1 kommentar:

  1. Lyckat med löptävling. Det är du och Fredrik Ericsson, båda lägger av som elitcyklister men istället för att bli tjocka motionärer tränar ni som aldrig förr och numera en massa sporter. :) Bara ni inte börjar med fotboll :)

    5st SRM tror jag

    SvaraRadera