Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-04-08

Falu CK på Facebook

God förmiddag. För förmiddagen blev verkligen god då jag fann en bortglömd godispåse i jackfickan när jag gick mot dagis för att lämna barnen. Svärmor har nu åkt hem igen, Emily är på fritids och Ronya är på högskolan och skär i ett kluvet fårhuvud. Jag har en bild på ett tvärsnitt av en fårskalle, om någon vill ha. Tänkte att det kanske var lite väl magstarkt för vissa bloggläsare, men det är imponerande hur fint kluvet det är. Ingen vedklyv som använts där inte. Hon läser ju till sjuksköterska och man tar tydligen hand om en hel del fårskallar inom vården.
När jag kom hem efter att ha lämnat barnen på dagis så stod Svärmor på knä i vardagsrummet och dammsög under soffan... Jag får lite lätt prestationsångest när hon är här hemma. Hon sitter inte stilla i onödan inte utan hittar nästan alltid på något att göra. Tur hon har 2.45 i restid till Stockholm så hon får lite vila i alla fall.
Jag har idag skapat en sida för Falu Cykelklubb på Facebook. Primära målet är givetvis att få fler "fans" än Norbergs CK.


Klicka på följande länk för att bli ett fan av Falu Cykelklubb.

1 kommentar: