Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-04-16

Utslagen

Så här låg sonen och sov för någon minut sedan. Nu har jag avlägsnat några ytterplagg och lagt honom i vår säng.
Filip var lite trött och sur efter att vi varit hos doktorn. Filip var ju inne hela långa dagen igår och fick inte heller vara ute nu. Så han vägrade flytta sig från dörrmattan. Jag började med våfflor och skötte lite Falu CK-ärenden via telefon under tiden som han satt och surade. När jag kikade på honom ett par gånger så såg jag att sömnen var nära och lät honom därför somna där. När han väl sover så är han väldigt lätthanterad och väcks inte hur lätt som helst. Så nu får jag äta våfflor med sylt och grädde och Filip får sova. Alla nöjda och glada.
Läkaren var förresten dansk. Och då menar jag inte att han ursprungligen kom från Danmark. Utan han var dansk. Och pratade därmed danska. Och vi svenskar har ju ganska dålig danskförståelse när det kommer till språket. Som tur var har jag ju haft några danska sponsorer så jag har ju i alla fall blivit utsatt för språket tidigare och tvingats försöka förstå vad som sägs. Kan ju vara praktiskt att förstå vad som sägs vid muntliga avtal... Danska är onekligen mycket svårare att förstå än norska, men jag tror många svenskar stänger av helt när de hör danska och intalar sig själva att det inte går att förstå. Lite som fransmän gör om man försöker prata engelska med dem... Jag förstod det mesta som doktorn sa i alla fall, utom siffrorna. Det systemet har jag inte riktigt lärt mig ännu.
Lätt kaos på förmiddagen annars när Ronya var och tränade, jag skulle snart till doktorn med Filip och så ringer de från Emilys skola och säger att hon ramlat, gjort illa handen och fått remiss till röntgen. Som tur var hann Ronya bli klar precis innan jag och Filip skulle åka till skolan, så hon kunde ta Emily.
Mobilen går varm nu. Hela dagen har den gjort det. Mycket klubbärenden. Vi har ju i helgen Cykelbytet på lördag och klubbupptakt på söndag. Dessutom fick jag nu i veckan reda på att vi hade bingolottoförsäljning på ett ställe i Falun på lördag. Motionsverksamheten ska jag också dra igång, hade tänkt mig nästa vecka men måste skjuta på det en vecka till för att kunna göra allt bra. Det ramlar in lite nya namn då och då faktiskt så listan på cykelintresserade motionärer fylls ut. Och då har vi ju inte ens börjat ännu. Fantastiskt!
Under sponsorer till höger här i bloggen la jag in en personlig kalender ovanför den där livestream-kalendern. Så ni vet vad jag gör den närmsta tiden. Kan ju vara bra för intresseklubben att anteckna tänkte jag.
Nej, nu återgår jag till våfflorna, ha en solig eftermiddag!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du har en fin fredag=) Här hemma i norrland har solen kikat fram idag och man tror knappt att det är sant! Lycka!

    Jag tänkte be dig om hjälp med en liten sak, jag har blivit uttagen som en av 15 kandidater som tävlar om att bli modell för en dag.

    Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

    I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

    Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=) Detta är väl enda chansen för en tvåbarnsmorsa att "leka" modell=)

    KRAM/ Erica

    SvaraRadera
  2. Ja det är nog dags för telefontider för din del nu... =)
    Har du tid till ett jobb som ger din lön förresten?

    SvaraRadera