Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-04-29

Ebbah kan åka cykel

Idag lärde sig alltså Ebbah att ta sig fram för egen maskin på springcykeln. Eller iskla, som hon kallar cykla. Vid tidigare försök har hon inte vågat röra sig utan att någon vuxen hållit i henne. Men idag gick det alltså bättre. Det var spännande, hon var stolt, jag var stolt och hon ville inte sluta.

Vi hann till och med köra lite backe.

Så här kul var det när Filip ville ha tillbaka sin cykel. Stackarn. Klart tjejen ska ha en egen hoj. När Ronya och Filip gick in stannade vi ute och Ebbah fick åka lite mer. Sedan bar jag in henne skrikandes när det var dags för oss att gå in.

4 kommentarer:

  1. Skoj... Det är ju verkligen superkul när dom gör framsteg, oavsett vad det är i men cyklingen är ju lite speciell för oss som har det som intresse.

    Atle hojar helt själv nu på sin CNOC 14 och frihjular och trampar bakåt och använder handbromsen som bara den, 3½ år gammal om en vecka, springcykel är grejen att starta med.

    SvaraRadera
  2. strålande, hjälm någon? är det jag som är old school?/stef

    SvaraRadera
  3. Hjälm ska barnen givetvis ha. Mina barn kopplar samman hjälm och cykling. Nu var vi redan ute när hon fick för sig att prova på riktigt och farten var lägre än hennes promenadtempo. Men krukan är på nästa gång.

    SvaraRadera
  4. underbart! jag sover lugnt igen, -tack/stef

    SvaraRadera