Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-09-17

Inspirationsblogg

Det är väl den bästa titeln en blogg kan få? Jag får ibland mejl från folk som påstår sig bli inspirerade av min blogg. Att den lockar till cykling. Och det är ju helt fantastiskt. Nu har jag ju lagt elitsatsningen åt sidan, och hoppas att bloggen i ännu större utsträckning kan bli en inspirationskälla åt cykel och träningsintresserade människor. För att lyckas med detta måste jag bland annat bjuda på fler och bättre bilder. Så nu ska jag börja släpa med mig systemkameran ut på en del turer.
Har ni några bra tips på lätta, små och behändiga väskor för systemkameror? Ingen fotoryggsäck alltså, utan något litet och smidigt men som ändå håller kameran stilla och tätt mot kroppen.
Idag var jag ut på min första cykeltur sedan lördagens LLSM. Kändes lite svårt innan, för nu känns det som om jag måste få ut mer upplevelse ur varje tur. Som elitsatsande kunde jag ju på 40 minuter åka till närmsta backe, sprätta till några gånger och åka hem igen. Nu vill jag ju bara njuta. Så det gäller att få ihop bra rundor, som ändå inte är för långt bort.
Hur som helst så blev det 50 minuter cykling i Stångtjärnsskogarna. Snittpuls på 128, men jag körde faktiskt några spurter också. Vill ju inte bli helt förslappad bara för att jag inte elitsatsar. Så för att hålla lite kräm kvar i benen tänker jag smyga in korta och stenhårda intervaller ibland. Jätte-effektivt. Jens har ju vunnit Långloppscupen i år på i princip bara livsuppehållande träning...
Inspiration var det ja, jag tog några bilder också. Får kanske införskaffa mig en fjärrutlösare till kameran, hur lång räckvidd har dom? Skulle underlätta det här med att fånga sig själv på bild, ett par aningar.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar