2009-09-15

Hjälm mig!

Jag skulle behöva en ny hjälm och ni vet ju allt. Så vilken skall jag ha? Den bör vara lätt, riktigt sexig och helst finnas i vitt. Har ni några bra tips?

9 kommentarer:

 1. Kolla in Spiuks krukor; spansk hetta med cool attityd...rätt sköna och godkänt lätta, även om de inte är lättast av alla...
  http://www.spiuk.com/home/productos-ficha-ing.asp?id=461

  SvaraRadera
 2. Met Kaos på 195g kanske. Bara plocka av skärmen och köra http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=25062

  SvaraRadera
 3. Jag kraschade min Bell Sweep i förrgår, ska köpa en ny Bell Volt i dagarna. Kraschgaranti = nice!

  SvaraRadera
 4. Ska du börja köra med Camelback nu när du är motionär? DH shorts? Kepshjälm?
  Kommer du ha kvar tävlingshojen eller kommer du gå ner på budgetspec som en genomsnittsmotionär?
  Kommer du fortsätta att köra tub i skogen?

  SvaraRadera
 5. Jag har faktiskt en camelback som jag använde några gånger för någon vinter sedan.
  Jag vet faktiskt inte vilken eller vilka cyklar jag kommer ha 2010, det lär visa sig. Jag kommer fortsätta köra tub. Tror jag.

  SvaraRadera
 6. Det är dags nu herr Öijer. Singlespeed och 29" är ett måste hos varje motionär. Och heldämpat då såklart. Och en fixie. Och en pendlare. Och en renodlad XC för snabba turer. Och en racer. Och en CX för det ska ju cyklas även på vintern. Och en slaskmoppe al´a mtb om det ska köras i skogen om det är skitigt. osv osv osv... Det är värre att vara motionär än elitåkare när det gäller antal cyklar;)

  SvaraRadera
 7. Är väl självklart du ska fortsätta med tub.

  SvaraRadera
 8. 29" hade jag gärna provat på också som tävlingscyklist faktiskt. Tror inte det är så fel på ett långlopp. Inte fel alls. Singelspeed är jag dock inte så intresserad av.
  Ja, jag har nog kvar tubhjulen om ingen lämnar ett fint bud. Men att åka pass långt hemifrån utan möjlighet att laga känns lite väl wild and crazy.

  SvaraRadera
 9. Alpina! ekip lr D-Alto utan skärm!

  SvaraRadera