Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-09-22

Vi tar det lugnt


Lite klent med bloggning idag. Stackars Ebbah tycks vara sjuk igen. Het och gnällig på kvällen. Familjen sväljer ju en del tid och jag bollar flera projekt samtidigt, så bloggen blir lite lidande av detta.
Darvell gjorde löp-premiär här om dagen och joggade en mil. Det är ju det fina med vältränade människor som provar på ny idrott. Vi orkar längre än vi borde. Darvell har ont nu. En otränad individ orkar inte pressa kroppen lika mycket och får därför en mjukare start om den provar en ny idrott. Vältränade cyklister orkar springa länge, även om kroppen får lida efteråt. Tekniken saknas och det är lite ny användning av musklerna.
Jag har själv tänkt börja springa och också deltaga i Hackmora Bergslopp. Ser fram mot ny smärta, löpning är en fin träningsform.

3 kommentarer:

  1. Det optimala sättet att få en härlig träningsvärk är att ge sig på den idrott man sysslade med före man började cykla. I mitt fall badminton, gott självförtroende i kombination med hyfsat flås resulterade i en träningsvärk som jag aldrig tidigare upplevt.

    Hade jag inte jobbat som kontorsnisse så hade sjukskrivning varit ett faktum.

    SvaraRadera
  2. jag sprang 20 minuter igår morse. jag har ont, men klart överlevningsbart. men men... jag åker ju skidor fortare än Darvell också, så vi kanske sprang lika långt ändå, fast på olika tid?

    SvaraRadera
  3. Härligt att höra Öijer. Löpning är klockrent när man är motionär, det tar lite tid och du bränner mkt kalorier. På så sätt kan du slippa oroa dig för att bli en fet fd elitcyklist och ha tid för familjen...

    SvaraRadera