2009-02-16

Cyklingen förstör för cyklingen

Visst, det är fint med snö. Och på vintern ska det vara snö. Men som cyklist behöver jag inte en halvmeters djup. Kanske en vacker decimeter, med lite mer på höjderna ute i skogarna. Inatt har det snöat och nu snöar det. Ganska mycket också.


När jag tänkte gå och lägga mig i natt kom TV-bilderna tillbaka från Amgen Tour of California. Så jag tittade. Tror cyklisterna gick i mål tio i två i natt. Ungefär halv sju i morse började Ebbah vakna till liv. Så lite knappt fyra och en halv timmes sömn då. Bra jobbat. Idag behöver jag inte fundera på vad jag ska träna, det står nämligen i mitt träningsprogram.

Trots stora mängder äppel/persika/kokospaj med ännu större mängder vaniljsås/kräm till och vilodag igår så ligger jag under strecket. Inte så ofta det är positivt att ligga under strecket i sportsammanhang direkt. 68,6 kg idag.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att du är grym med din beach2009. Jag har inspirerats till en liknande uppföljning, men det går inte lika bra. Det ser i alla fall inte lika bra ut. Du har lyckats synnerligen bra med skalorna i ditt diagram. Min kurva lutar också neråt, men det ser inte på långa vägar lika bra ut. Har du gått excel-kurs?

  SvaraRadera
 2. Skulle vara intressant att höra vad du äter när du går upp i vikt på hösten....

  //Markus Porath

  SvaraRadera
 3. Fredrik: Mina nära och kära lär mig de kunskaper jag behöver för att göra det jag måste i Excel.

  Markus: Det skulle nog vara lättare att skriva det jag INTE åt.

  SvaraRadera
 4. Jag väger ett kilo mindre än dig, men jag är också 50 centimeter kortare, och rätt kass på att cykla. MEN jag åt inte paj i alla fall.
  /J

  SvaraRadera