2009-02-28

Dagen

Det blev långa intervaller idag. Tre kvartar, en sjutton och en halva och en tjugosjua och en halva. Totalt 90 minuter alltså. Temperaturen störtdök i samband med att solen föll bakom horisonten. Minus tio visade klockan ganska snabbt, var nog någon grad ännu kallare ute i skogarna.

Belgarna visade inget på min skärm idag, danskarna krånglade och streamen upphörde gång på gång. Så jag vänder mig till fransmännen som visade bra kvalité under Omloop Het Nieuwsblad. Imorgon gäller alltså denna länk för er som vill se Kuurne-Brussel-Kuurne:
http://www.rtbf.be/sport/cyclisme/classiques/kuurne-bruxelles-kuurne-en-direct-video-30056
14:40 ska sändningen börja.


Syskonkärlek. Filip älskar faktiskt Ebbah oerhört mycket, något som han ofta visar. Men han kan vara riktigt jobbig mot henne också. Det är väl så det är mellan syskon helt enkelt.


Ebbah har ramlat bakåt och visar hur ont det gjorde. Hon ställer sig upp mot saker och det slutar inte alltid bra..


Monstret Ebbah.


Härlig lek på golvet. De är härliga när de leker tillsammans eller var för sig. I sin egna värld.


Syskonvagnen. Den drar åt sig betyldigt mer uppmärksamhet än om jag skulle gå med en tävlingscykel genom stan. Konstigt nog.


Inte ens den nya mössan jag köpte igår sitter där den ska när Ebbah har vridit på skallen några gånger..


Vissa har det bra.


Emily kom hem med en present till Filip efter tjejdagen på stan, det var ett tåg.


Hittade en elaking idag. Den är ganska brant, jag skrattade när jag såg den. Då dom två föregående kilometrarna består av 1.6 km backe så gör det redan ont i benen när denna vägg dyker upp.

2 kommentarer:

  1. Nog en helknäpp fråga men när du kör backintervaller och sen ska "ner" igen, rullar du bara då? Tänker framförallt på nu när det är så kallt hos er börjar du inte frysa då? Överhuvudtaget när du kör intervaller ute hur GÖR du? (Som löpare vet jag mycket väl vad intervaller innebär men det är en helt annan sak att kuta mot att cykla) Skriv gärna några kul intervall pass du kör inne. Så jag kan apa efter och låtsas jag är lika bra;-)

    SvaraRadera
  2. Jag kör på också utför. Igår hade jag inte räknat med att det skulle bli så kallt som det blev, så lite frös jag mot slutet. Men hade med extrakläder i ryggfickorna som jag tog på mig.

    SvaraRadera