Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-01-30

God morgon.

Här är dagen i full gång.
Ebbah har börjat tro att nätter inte är nätter när hon vaknar till på natten. Börjar kräla runt i sängen, leker och skrattar. Sött förvisso, men inte när jag själv slits från drömlandet.
Emily är på skolan, men Filip går inte på dagis på fredagar. Så det blir en dag med de små, som behöver underhållning. Och mycket av den varan.


Angående läkare, det som tar emot lite är att behöva gå till vårdcentralens läkare. Helst skulle jag ha en specialist och en magnetröntgen. För då skulle jag veta om något är fel, vad som ska göras, hur länge och hur mycket. Går jag till vårdcentralen så är det två alvedon och vila ett par dagar som gäller. Det ger mig liksom ingenting. Tanken med att gå till läkare är ju för att få veta hur allt står till, inte en hastig bedömning och ett hejdå.

Tack för era snälla kommentarer angående mina knän. På vintern rakar jag inte benen, semester kallas det. Kanske kommer som en chock för några av er, vad vet jag. Men så ligger det till. Det blir så härligt på vårkanten att få bli av med pälsen. En liten lyx jag vill unna mig en gång per år.
Och angående småfeta knän och BMI på 47, så har jag väl aldrig sett ut som någon jättedeffad person. Har nog anlag för kraftig fetma skulle jag tro, det lär ju visa sig när karriären tar slut...

69.3 kg idag, det tar sig.

3 kommentarer:

 1. Du skulle åkt till akuten direkt efter krocken... Då hade du fått bästa diagnos och kanske även en röntgen... Hörde jag klok någonstans? ;)

  "här kommer det ändå aldrig några bilar"

  SvaraRadera
 2. Jag hade inte tid med akuten. Och dessutom hade jag ju inte brutit något och hade ingen hjärnskakning. Sitta där och ta upp värdefull tid som de som arbetar där hade kunnat spendera på folk som verkligen behövde vård.

  SvaraRadera
 3. Haha, kul att din fru och jag delar samma åsikt då ;)
  Jag kände lika när jag bröt armen den där gången du vet. Men det var så långt hem och du hade ju inte tid så då drog jag till akuten och lärde mig att det blir bäst. Visst man kan få sitta där ett tag om det är andra som är värre skadade. Men när man väl är klar så är allt fixat. Försäkring, undersökning och hela kittet.

  Nog tjatat.

  Jag tränade 3timmar idag, skridskor med intervaller på Runn. Gick i väggen också...

  SvaraRadera