Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-01-20

Lösning.

En lösning på Billingeracet/Borlängetourhistorien har arbetats fram. Den lösningen skall tydligen presenteras imorgon. Låter ju lovande. Hoppas det är en lösning utan krockar och med Vacchi i Borlänge.

Här snöar det som bara den. Kul för skidåkarna. Ska tydligen komma ännu mer snö i helgen också. Hoppas skoteråkarna är ute och kör mycket så vi kan få fina spår att köra på senare.

Sitter här hemma och är otränad. Har forcerat vagnen genom snön till dagis, affären och hem igen. Var en rätt dryg resa kan jag lova. Att Kallas överarmar är tre gånger så stora som mina, säger inte så mycket om just hennes armar. Så att säga. Ska ut lite senare idag, mörkercykling alltså. Tur att snön gör det lite ljusare ute. Det blir intervaller, om jag kan få till något flyt där ute.

Nu ska jag vänta på först Ronya och sedan ska jag gå och hämta ett paket. Fick en avi från ett stort cykelrelaterat företag idag, men har inte beställt något. Spännande.

2 kommentarer:

  1. Förväntar mig en blogg med bild på innehållet ikväll då. :)

    Märks att du är elitcyklist när du är ute och går med barnvagn, jag ska ut och gå med ett brev. Inte lika hårt.

    SvaraRadera
  2. Efter all välformulerad och nyanserad kritik mot Borlänge så har de säkert tagit sig samman och ställer in och satsar på fina landsvägs etapplopp istället....

    SvaraRadera