Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-01-14

Slut.


700 gram honung på några dagar, ändå mår jag sämre idag än jag gjort de senaste dagarna. Så ni kan ta bort honung från er lista på huskurer. Imorgon när jag vaknar kommer det nog svida något så förbannat i halsen igen. Jag vill springa upp och hälla i mig något flytande. Men tröttheten håller mig kvar i sängen.
Ronya frågade idag hur många dagar utan träning som gått nu. Jag hade inte räknat, det skulle ju bara bli ett par stycken. Men nu är jag uppe i en vecka.
Ute snöar det, det blir ljusare och vackrare. Men som cyklist har jag inget emot barmark. Mina turer som jag planerade med kartans hjälp kräver ju också barmark, eller nästintill barmark. Men, ser jag ut som någon som bestämmer väder eller? Nej.

Imorgon är jag kanske frisk, för det är ju på natten allt händer.

Snart är det CX-VM. Årets crosshöjdpunkt. Hos Unibet är Boom favorit. Finns pengar att tjäna på att spela på CX. Vervecken, som av någon konstig anledning ofta är bra på vm, ger 22 gånger pengarna. Men jag tror på Nils Albert. Vem tror ni vinner?

8 kommentarer:

 1. Jag tror alltid på Franzoi men ser man på hans resultat tidigare i år så verkar det kört. Vore kul om Stybar vann med, han är grymt bra.

  SvaraRadera
 2. Till och börja med; Jonas, vad fasen gjorde du uppe vid 05:12?
  Vidare; Öijer, prova att gurgla halsen med Hexident, det tar död på alla bakterier samt så får du en fräsch andedräkt :)

  SvaraRadera
 3. Whiskey är godare än hexident och gör samma trix...
  Kanske lite dyrare, men vad spelar det för roll =D

  Jag tror att Sven vinner. Det är dags nu.
  Men som underdog sätter jag pengarna på Vervecken.

  SvaraRadera
 4. Det som är bra med whisky är att man kan svälja det åxå.Jag brukar gurgla med kroatisk vodka som annars är odrickbar=)

  SvaraRadera
 5. Ljungberg: Börjar jobba vid 6, åker hemifrån lite efter halv och äter frukost vid datorn innan. Där har du anledningen. :)

  SvaraRadera
 6. Mysigt att gå upp så tidigt för att gå till jobbet. Idag var det meningen att jag skulle upp vid 7. Men det var så gött i sängen så jag låg kvar till 8.
  Usch vad jobbigt det är med flexibelt jobb känner jag nu...

  Appropå det. Hur går det med jobb Henrik? Fanns det något i platsblaskan?

  SvaraRadera
 7. Jag öppnade inte tidningarna för mer än att se hur många sidor respektive tidning innehöll.

  SvaraRadera
 8. Är det Eldorado honung jag ser? Isf är det inte kostigt att du inte blir frisk, är ju bara bi-produkter i den.  lågt...

  SvaraRadera