Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-01-17

Bra blev bättre.

Min länksamling alltså.
Så spring nu dit och titta. Den är mäktig. Rensade bort lite inaktuella sidor och kastade in en stor drös med nya sidor. Länksamlingen är inte komplett ännu, men detta är vad jag lyckats skita ur mig i kväll.

Tränade faktiskt idag. Var minus 12 när jag åkte ut och 14 när jag kom hem. Frös något förbannat om fötterna när jag kom hem.
Efter så här många dagars vila var blodvolymen ganska reducerad. Tror jag hade ett par deciliter kvar, som hjärtat försökte skvätta runt i kroppen efter bästa förmåga. Det räckte med att titta på cykeln så var jag uppe i distanspuls. Rullade in mot stan och klev över 150-strecket. Innan förkylningen hade jag precis börjat känna mig lite vältränad igen. Slutade jag trampa i en kurva så sjönk pulsen flera slag och jag var tvungen att gasa ur den för att komma upp i nivå igen. Idag var pulsen densamma före som efter en kurva. Det var ju nästan så att jag kunde rulla utför och fortfarande ligga på distanspuls. Nästan.
Spanade lite små skogsvägar och utvecklade under tiden ett av mina projekt i skallen. Bästa tanketid är i sadeln. Helt klart. Imorgon ska jag också träna, det blir nog jobbigt.

1 kommentar:

  1. Din lista är inte komplett då jag inte finns där;).kanske för lite cykel för din smak

    SvaraRadera