Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-01-26

Manisk.

Jag är lite väl engagerad i min blogg ibland känner jag. När jag går in i något gör jag det gärna 110%, för att använda en idrottsklyscha. Som snöborgen igår, klart grabben ska ha en vettig snökoja liksom. Och som med denna blogg. Jag tänker på hur jag kan göra för att få den att växa, vilka jag skall rikta mig till och hur. Vart kommer besökarna ifrån och hur kan jag få fler? Vilka sökord genererar besökare och hur kan jag bli bättre där. Vad ska jag skriva om för att det skall vara intressant? Vilken placering har jag på topplistorna... Jag har satt upp en målsättning för bloggens trafik och funderar på om jag ska försöka få annonsörer.
Men ändå är min blogg så liten och fjuttig, i jämförelse med den största i Sverige. Via en specifik bloggplattform får man 3 öre per sidvisning. Det skulle ge mig drygt 150 spänn i veckan. Sveriges största blogg skulle håva in över 42 000 kronor, i veckan. Men det är ju lite olika ligor vi spelar i. Så att säga.

Hemma med barnen idag, ska gå ut snart. Måste handla lite. Och Filip kan få somna i vagnen då så han har fått sin vila. Ebbah vilar nu. Emily och Ronya kommer hem halv tre, då ska vi möta dem på tågstationen. Resan från Säter till Stockholm och tillbaka till Falun igen kostade totalt åtta kronor. Det är ett vettigt pris, tycker jag. På nervägen kom ingen konduktör och kollade biljetter och på hemvägen köptes en biljett via nätauktion.
Nu har Ebbah vaknat hör jag, dags att mata de små och gå ut en sväng då alltså.
Träna ska jag göra i eftermiddag. Igår latade jag ju mig med styrketräning. Alltså ingen träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar