Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-01-10

10:e januari 2009.

Klent med uppdateringar idag. Har varit för trött eller haft annat att göra under dagen. Så det har inte funnits energi till bloggeri. Men nu på kvällen är det lugnt. Barnen somnade tidigt. Tror båda sov vid halv åtta, om inte tidigare. Skönt värre.
Dagen började annars för min del tio i sex, då Ebbahs näsa var så snorig att hon inte kunde sova. Övriga familjemedlemmar sover dock gärna den tiden på dygnet. Ronya gick efter ett tag och la sig i soffan, jag försökte få Ebbah att snora ur sig det där gröna slemmet. Efter 100 minuter vakentid somnade hon igen, och jag strax efter. Vid halv åtta ungefär alltså. Fick sova några timmar innan Ronya tvingade upp mig.

Jag och Filip har haft tvättstugesysslor idag och Ronya har städat hemmet. Filip har blivit grymt mammig. På riktigt alltså. Jag vet inte vad jag kan tänkas ha gjort pojken, men det är mamma för hela slanten. Alltid "mamma, mamma, mamma...". Men Ebbah har jag på min sida, än så länge. Hon är väl för liten för att förstå bättre. Jag måste kämpa för att hålla någon på min sida då Emily givetvis för alltid kommer vara på Ronyas sida. Att ha fyra mot mig kommer inte fungera. Så jag får kämpa.

Fredrik Ericsson var här idag på snabbvisit i sina gråvita(!) Capinordic-kläder. Idag hade det varit en fin dag att cykla distans på tror jag. Imorgon och någon dag framöver ska det vara plusgrader, inte lika kul att cykla ute då. Men som förkyld slipper jag ju... Darvell/Westergren/Nilsson har också cyklat distans idag. Två av tre väggade, varav en riktigt ordentligt om rykterna stämmer. Fick puttas uppför, hade svårt att hålla sig på vägen utför och fick informeras om när han skulle bromsa för att inte bli påkörd. Härligt tillstånd. Och detta gör vi alltså frivilligt, vecka efter vecka.

Beach 2009 har väl inte riktigt tagit fart. När jag blev sjuk trodde jag att jag skulle lägga på mig jättemycket i vikt. Men igår kom räddningen. Ibland när jag sover dåligt ett par nätter brukar jag få munblåsor. Så också igår. Grejen är att jag inte bara fick en utan tre strategiskt placerade rackare. Det gör så förbannat ont att öppna och stänga munnen att jag ogärna gör jobbiga saker som att tugga. Kul för er att veta kanske, men detta hindrar min ätarglädje.
Verkar ha glömt att väga mig den åttonde, men det drabbar ingen allt för hårt hoppas jag.
10/1 70.8
9/1 71.2

7/1 70.7
6/1 70.4
5/1 70.7
4/1 70.8


Kärlek!

1 kommentar: