Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-01-24

Blästrad och klar.

Mattias blev 32:a idag av 41 fullföljande. Darvell har jag inte sett i någon lista.
Här är resultatlistan jag hittade: http://www.wielerbondvlaanderen.be/startwbv/main/uitslagenvandeweek/default.aspx
Verkar alltså inte ha varit en toppendag för grabbarna grus. Tur att det kommer fler. För det gör det väl får vi hoppas...

Distans idag.
Eller blästring av ansikte. Som MTB-cyklist får man väldigt fin hy, lerinpackning var och varannan dag på sommaren och snö/is-peeling på vintern. Idag smattrade det rätt friskt då det vräkte ner snö och blåste ganska mycket.

En tidig PP, här verkställd av två Cykelcityåkare. "Junioren" Stekberg lämnade in ganska tidigt. Testcykeln lockade mer än den fostrande kylan.


Som sagt, blåst och snö idag.


Snart kissar han väl blå-gult också. Motivlackad hjälm och nationalsången som ringsignal på telefonen är nödvändiga uppgraderingar. Efter han skaffat sig en Sverige-lackad hoj.


Den runda som skulle ta 3½ timme tog lite drygt 4½. När vi var som längst bort var det lätt en decimeter snö på vägen. Då var det bara Jens och jag kvar. Patrik Stenberg kastade in handsken redan vid Bjurs. I Sågmyra tog Pia och Robert "lyssnar på benen" Österling vägen över berget mot Rexbo.
Oscar, Jens och jag skulle fortsätta den lite längre svägen över Hisvåla, genom Romma, Hälgnäs, upp till Rexbo och där skulle Jens åka hem till Grycksbo via Oxberg. Men Oscar vände kort efter Sågmyra. Så det blev Svenska Mästarn och jag som gnuggade på. Motvind på hemvägen borde vara standard på distanspass. Trötta ben garanteras.
Det gick ruskigt långsamt på alla snötäckta vägar, mycket styrketräning helt enkelt.
Nu kör jag lite kvällsåterhämtning med mycket godis och saft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar