2016-02-11

Torsdagen den 11:e februari

Hej vänner!

Jag älskar sådana där rubriker. När man liksom skriver något som ni alla redan vet om och som inte säger något som helst om innehållet. Andra varianter kan vara "Torsdag" eller "Den 11:e februari". Det behöver inte vara så himla spännande och överambitiöst alltid.

Idag har jag haft en vilodag, apropå inte överambitiöst. Så jag har inte så mycket cykligt att skriva om. Ni får gärna tipsa mig om det händer något spännande i cykelsverige som jag kanske kan ta upp här i bloggen. Mejla henrikoijer@gmail.com så blir jag glad.

När jag hade lämnat barnen på sina skolor, åkt hem för att hämta ryggsäcken som Ebbah glömt och sedan åkt tillbaka till skolan igen för att lämna den så gick Frida och jag och handlade lite:
Vi gillar att handla, Frida och jag. Faktiskt så gillar jag att handla så mycket att jag gjorde det i kväll också...

Efter att vi handlat och chillat hemma en stund så kom Frida med sina skor och sa "iåiåiåiå". Det betyder att hon vill ha hjälp att göra något som hon inte klarar av. Som att sätta sig i matstolen, komma upp i soffan eller som i det här fallet: ta på sig ytterkläderna.
Hon har inget ordförråd att tala om, men hon har blivit allt bättre på att kommunicera i alla fall och det älskar jag!
Vi var ute och gick på gården en stund, fyllde på med fågelmat och sådant där viktigt. Efter att hon halkat omkull ett par gånger så var det inte riktigt lika roligt längre, så då plockade jag fram vagnen och så gick vi en promenad.
Vi gick förbi Gullnäsgården /grannfastigheten åt söder) där det nu ska byggas tio nya hus. Vi kommer alltså få en massa nya grannar, spännande! Det var rätt bökigt att gå förbi där med all snö, is och så, men vi är ju inte direkt lata av oss utan kan väl ta en besvärlig väg någon gång då och då. Frida somnade snabbt och jag styrde hemåt.

Tänkte fixa lite i källaren och i trappen på väg ner till källaren. Men först fikade jag. Hann också slänga in en maskin med tvätt innan Frida vaknade efter en kort stund. Jag hann tänka att det inte blev mycket fixat av, men så petade jag lite kärleksfullt på hennes napp och hon somnade om.
Flickebarnet sov i två och en halv timme! Jag fick mycket fix fixat. Skönt det.

Gjorde i ordning en flaska välling, väckte henne och åkte till skolan för att hämta kidzen. Fick paket! Efter en stund så var det mellis och sedan full fart iväg på de tre stora barnens aktiviteter för dagen: hockey, dans och ridning.

Nu är dagen snart slut, jag har samlat ihop över 8000 steg idag, intagit ryggläge i soffan och käkat upp dom ostbollar som vi hade kvar.
Ny dag och nya tag imorgon, då också med cykling. Vi hörs!

2 kommentarer:

  1. Bilden med Frida och korgen, hur söt som helst!

    SvaraRadera
  2. Tycker Frida bör ta och skaffa sig en egen kändisblogg snart, så söt och go som hon är :D

    SvaraRadera