Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-06-19

Frida lär sig cykla och Ärtknubben igen

Hej och god morgon, cykelvänner!

I söndags så var det så dags att göra ett första försök med att få Frida att börja cykla på en vanlig cykel. Jag var inte speciellt orolig för balansen, då hon haft springcykel/balanscykel fram till nu. Men till skillnad från sina äldre syskon så har hon inte trampat speciellt mycket i sitt liv. Filip och Ebbah lekte med trehjulingar på dagis men det gör inte Frida. Filip och Ebbah lärde sig cykla på ett par minuter. Med Frida tog det lite längre tid men efter ca: 10 minuter så kunde hon cykla små sträckor själv.
Cykeln är en 20" och den är väl egentligen lite för stor för henne vilket inte heller underlättar. Men kul var det och hon skrattade sig igenom "träningen".

Vill ni lära era barn in i cyklandets fantastiska värld så skaffa en trehjuling och en springcykel/balanscykel. Våga vägra stödhjul.


Igår så var Linda, hennes barn och jag till Ärtknubben och klättrade upp där. Det är en väldigt vacker plats ändå och det är ju alltid kul att vara ute i skog och mark, det tycker nog både vuxna och barn.
Vackert!

Påminner också om gårdagens video från Lida Loop:


_________________________________
Du vet väl för övrigt att jag också finns på andra sociala medier?
- Gillar ni det jag gör och vill stötta min satsning på cykel och sociala medier så kan ni hjälpa här. https://www.patreon.com/henrikoijer/
- På YouTube så samlar jag tävlingsvideos, någon vlog och lite annat smått och gott. Prenumerera gärna på min YouTube-kanal genom att klicka här. Tack på förhand!
- På Instagram lägger jag ut bilder från cykellivet och en del stories under dagarna, kika in och följ mig gärna.
- Jag har en Facebook-sida också där jag lägger ut länkar till bloggen och lite annat. https://www.facebook.com/henrikoijer/