2018-06-19

Frida lär sig cykla och Ärtknubben igen

Hej och god morgon, cykelvänner!

I söndags så var det så dags att göra ett första försök med att få Frida att börja cykla på en vanlig cykel. Jag var inte speciellt orolig för balansen, då hon haft springcykel/balanscykel fram till nu. Men till skillnad från sina äldre syskon så har hon inte trampat speciellt mycket i sitt liv. Filip och Ebbah lekte med trehjulingar på dagis men det gör inte Frida. Filip och Ebbah lärde sig cykla på ett par minuter. Med Frida tog det lite längre tid men efter ca: 10 minuter så kunde hon cykla små sträckor själv.
Cykeln är en 20" och den är väl egentligen lite för stor för henne vilket inte heller underlättar. Men kul var det och hon skrattade sig igenom "träningen".

Vill ni lära era barn in i cyklandets fantastiska värld så skaffa en trehjuling och en springcykel/balanscykel. Våga vägra stödhjul.


Igår så var Linda, hennes barn och jag till Ärtknubben och klättrade upp där. Det är en väldigt vacker plats ändå och det är ju alltid kul att vara ute i skog och mark, det tycker nog både vuxna och barn.
Vackert!

Påminner också om gårdagens video från Lida Loop:


_________________________________
Du vet väl för övrigt att jag också finns på andra sociala medier?
- Gillar ni det jag gör och vill stötta min satsning på cykel och sociala medier så kan ni hjälpa här. https://www.patreon.com/henrikoijer/
- På YouTube så samlar jag tävlingsvideos, någon vlog och lite annat smått och gott. Prenumerera gärna på min YouTube-kanal genom att klicka här. Tack på förhand!
- På Instagram lägger jag ut bilder från cykellivet och en del stories under dagarna, kika in och följ mig gärna.
- Jag har en Facebook-sida också där jag lägger ut länkar till bloggen och lite annat. https://www.facebook.com/henrikoijer/

1 kommentar:

  1. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr Ogundu, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testamenten om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Dr Ogundus e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare Dr Ogundu. Han är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskast för att lösa alla dina problem för dig. Prova Dr Ogundu när som helst, han kan vara svaret på dina problem. kontakta den stora doktorn genom detta mail: drogunduspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera