2018-06-16

Vätternrundan idag

Hej och god morgon från Falun!

Just nu håller tusentals cyklister på och trampar runt Vättern, Linda har för en liten stund sedan åkt ner mot Motala för att kunna göra detsamma. Hon startar 13:28 som en del av Skoda Cycling Team med målet att ta sig runt sjön på under åtta timmar med planerad målgång 21:12. Vill ni följa henne runt sjön så har hon startnummer 29202.

Det har varit väldigt mycket Vätternrundan på senaste tiden och det hör ju till. Hon har gjort en noggrann energiplan, kollat väderprognosen mer än hon kanske vill erkänna och mycket av snacket den senaste tiden har handlat om cyklingen den där sjön.

Allt är ju som det ska egentligen och det är bara härligt att få följa med på hennes resa, det här har ju varit det stora målet för säsongen och jag vet att hon kommer att ta sig runt idag.

Igår och idag har vi tittat på Vätternrundans livestream (gör inte alla det?), det kan ni också göra direkt här om ni vill:


Igår var vi på dejt utan cyklar, åt pasta på Basta!

Själv så ska jag också ut och cykla några timmar idag. Inte runt någon sjö och inte på asfalt, men det blir nog bra ändå. Första utepasset sedan Lida Loop, det har varit en riktig Zwift-vecka det här. Ska bli skönt att få komma ut och trampa ur benen ett tag. Älska MTB!

Lycka till alla ni som ska köra runt Vätternrundan i era snabbgrupper idag och jag hoppas att ni som redan startat fick en god tur runt sjön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar