Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-08-27

Anmäld till Bockstensturen +ANNAT

Hej och god kväll!

Nu är jag anmäld till Bockstensturen. Sista dagen för ordinarie anmälan är idag och än så länge så har bara 24 anmält sig i herrar elit och endast två (2!!!) i damelit. Väldigt små startfält, hoppas att det rättar till sig innan start. Efteranmälan kostar bara 100:- extra, så många kanske väntar in i det sista. 800 eller 900 kanske är detsamma?

Idag har jag inte cyklat något men väl fått ihop en del promenad i skogen och koll på fotboll. Tjejerna och jag drog till skogs i förmiddags för att titta på lite gruvhål, plocka bär och svamp. Barnens humör var inte det bästa, men vi tog oss igenom ett par timmar i skogen och överlevde. Fick med oss lite kantareller och en del lingon också. Lingon fanns ju i mängder, men vi gick inte in för att samla på oss utan skulle ha en trevlig promenad i skogen.


På eftermiddagen så var vi iväg med Filips lag Slätta SK för bortamatch i Torsång. Ännu en fin sensommardag!
Så här ser trotsåldern ut. Jag sa åt Frida att hon inte fick gå över linjen. Här visar hon att hon bara står bredvid linjen, på fel sida. Under pågående match.

Filip i en snabb spelvändning. Filip beräattade att matchen slutade med förlust 1-5, men det är ju ingen som räknar resultat...

Barnen är i sina sängar och jag är bedrövligt trött. Ska sova jag med så det blir någon ordning på mig snart. Vi hörs väl ändå imorgon igen?! Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar