Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-08-25

Risiga ben på Le Peloton

Hej och god kväll!

Startade gårdagen klockan fem på morgonen med lika många grader utomhus, samt dimma. Nollsexnollnoll så startade vi Le Peloton från infarten till Sweco/Falu Vårdcentral. Alltid lika risig känsla under uppvärmningen uppför backen förbi Gamla Berget, men sedan när farten ökar så brukar jag tycka att det släpper lite. Men inte idag. Jag hade ju vilodag i förrgår efter sju raka dagar och jag vet inte om det var sju dagars träning eller vilodagen som skapade kaoset med mina muskler, men det var liksom som om mina muskelfibrer bromsade mig istället för att hjälpa mig framåt igår.

Ni vet, sådär när man liksom med tankens kraft måste tvinga runt benen varje tramptag. Kände mig ändå liksom grundstark men saknade allt vad klipp och pangpang hette. Sliten, tror jag det kallas. Så kom vi till backen och jag tänkte att det kanske släpper uppför för andra hade visat en del trötthetstecken. Men ungefär halvvägs upp så gick min ridå ner och andra halvan blev mer eller mindre bara transport upp till toppen.

Så himla klen. En nyttig upplevelse och en erfarenhet rikare.

Oavsett hur formen är så är det alltid kul med Le Peloton och det är alltid ett gott gäng att cykla med. Ni borde prova! Nu är det bara ett par omgångar av landsvägs-Le Peloton, sedan blir det en cross/MTB-variant av rundan. Hösten är onekligen här.

Jag har några få tävlingar kvar och tänkte väl försöka hålla mig i god form till dessa, det vore kul att avsluta säsongen med lite positiva besked. Sådant är alltid skönt att ha med sig in i vinterträningen.

Nu kör vi fredag!


Förresten 306 och 316 watt i snitt på fartsträckorna. All data hittar ni här nere om ni vet vart ni ska klicka:

2 kommentarer:

  1. Hej. Du får ursäkta en idiot, men vad är Le Peloton egentligen? :) Får ingen klarhet i det och nu har jag funderat så länge så att frågan var tvungen att ställas. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är (nog) ingen idiot. Le Peloton Falun är ett namn på ett gäng idioter som kör ett gemensamt träningspass på torsdagar klockan 06.00. Du kan läsa lite mer på Facebook-gruppen om du är intresserad: https://www.facebook.com/groups/1721556921390954/?fref=ts

      Radera