2017-08-17

Plötsligt händer det

Hej!

Nu blir det lite vägrelaterat här, men stå ut. Det är ett par bra nyheter, för mig! 

Men vi börjar med något mindre positivt ändå. Jag skrev ju ett inlägg för ett tag sedan som hette "Kära, Trafikverket!" där jag tyckte att arbetet på Aspeboda-vägen gick långsamt framåt. Fick sedan ett meddelande dagen efter om att det skulle vara ordnat innan denna vecka var slut. Nu är det fixat. Med världens dödsoljegrus. Alla som cyklar landsväg cyklar fortfarande runt fläckarna som tidigare var grus. Jag pratade med två cyklister igår, jag körde bil och dom cyklade på aspebodavägen. Den ena körde på MTB och när jag frågade om det gick bra att cykla på oljegruset så sa han att det gick bra för att han hade MTB, när han hade kört landsvägscykel dagen innan så hade han punkterat. Den andra cyklisten sa att det gick, men inte var bra. När jag kört iväg och kollade i backspegeln så cyklade han runt alla lagningar. Så, ris till den som bestämt att vägen skulle fyllas med oljegrus! 

Igår skrev jag ju att man utökat 40-sträckan i området där jag bor så att nu är det också max 40 km/h även utanför mitt hus. Superbra nyheter! Alltså jag blev uppriktigt jätteglad över detta.

Nu idag så har man skrapat bort asfalten från både cykelbana och bilbana, vi ska få ny asfalt! Det vore givetvis oerhört tragiskt om man la oljegrus, men det lär man väl åtmínstone ha förstånd nog att inte göra där folk ska cykla och åka rullskidor. Så nu hoppas jag på svart och fin asfalt här i området också. Foto: Linda.

Det går bra nu!

Vill ni läsa det senaste om Jenny/POC/SCF/VM/SCOTT/Bromee så har Jenny faktiskt kommenterat Bromees delning av förbundets inlägg. Det ser ju inte ut att gå att lösa speciellt snart. Hon har ju också uttalat sig till Terrengsykkel.no att hon inte kommer tävla för svenska landslaget så länge som samma människor är kvar i förbundet.


1 kommentar:

  1. Hahaha, så dom tvingas åka med utrustning....som knappt finns. Lol

    SvaraRadera