Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-08-19

Tempopendling och älska testcykel


Hej och god eftermiddag!

Igår så cyklade jag hem i blött underlag, det kom nog inget regn, men allt var liksom blött då det hade regnat ungefär hela tiden fram tills jag skulle cykla hem. För att det inte bara ska vara transport, utan också lite kvalité så körde jag hårt i 32 av minuterna hem. Det blev 301 watt i snitt med riktiga skitben. Fick håll också och det undrar jag ju vart det kom ifrån. Himla jobbigt att ta i när jag hade håll vill jag lova, men det gick ju det också och jag kom hem med ännu tröttare ben.

Jag har bestämt mig för att älska Monarken. Alltså kanske inte älska, men jag ska försöka vända min syn på testcyklandet till en mer positiv syn. Ska det bli någon ordentlig träning i vinter till exempel så går det inte att hålla på med monarkångest och att vika ner sig. Det gäller då istället att uppskatta den för det högeffektiva cykelträningsredskap det är och att vilja sitta på cykelfan. Så det ska jag börja bearbeta min hjärna med.
Idag gick det inte speciellt bra, så jag ska köra straffträning i kväll i stället. Men det är nu vi vänder detta. Älska testcykel!

Hur ser du på det här med testcykelträning, är det glädje eller ångest? Skriv en kommentar!

Garmin-data från gårdagens hemcykling:

8 kommentarer:

 1. Ångest. #outsideisfree
  Mvh Axforsen.

  SvaraRadera
 2. Såååååå tråkigt........

  SvaraRadera
 3. Disiplin o inget annat. Det är där man tränar pannben.

  SvaraRadera
 4. Jag önskar att jag hade en egen testcykel så jag slapp åka till klubblokalen för att plåga mig. Känner knappast glädje under intervallträning men efteråt så är jag bra nöjd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är faktiskt väldigt lyxigt att ha så bra träningsmöjligheter i det egna hemmet. Det är alltid skönt när det är över. :)

   Radera
 5. Jag tillhör nog den lilla skaran som faktiskt gillar mina monarkpass, men det hänger säkert ihop med att jag kombinerar mitt teknikintresse med monarken då jag gjort lite extra saker för att styra motstånd etc. Sedan så uppskattar jag smidigheten att dra av ett pass i garaget, snabbt och effektivt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska försöka komma dit så att jag ser fördelarna och det positiva istället för att tänka på hur jobbigt det ska bli att köra testcykel. :)

   Radera