Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-08-03

Le Peloton (Bilder! Backe! Watt! Fika!)

Hej och god Le Peloton-morgon!

Sitter här och försöker återhämta mig från morgonens mjölksyrachock, alltid lika härligt med Le Peloton!  Det är nästan jobbigast med uppvärmningen, när det väl sätter fart så tycker jag liksom att det släpper lite i benen.

Nåväl, den första fartsträckan började med att det sprack av lite här och där så jag fick vrida på lite grann för att ansluta till täten, sedan sprack det en gång till så jag fick ansluta till tätduon. Alltid med folk jagandes tätt bakom. Det blev kanske lite väl intensivt i första fartsträckan där men det var ju gött att få öppna spjällen. Tyvärr tog jag ingen varvtid med klockan så jag fick ingen snittwatt där. I den andra fartsträckan hade jag 321 snittwatt och i den sista hade jag 302 watt i snitt. Dom tog 11:10 och 11:50.

Vi har ju gått ifrån den klassiska Le Peloton-sträckningen på grund av vägarbeten (hoppas att dom blir klara snart!) men som en bonus så kör vi istället backen upp till Falukrossen (1.7 km och 84 höjdmeter). Där drog jag 415 watt i dom 3:40 som backen tog med en snittpuls på 93.2% av max. Hade precis samma tid som förra gången enligt Strava.

Denna variant av Le Peloton-sträckning gör att fler hänger med längre vilket gör att det blir lite mer tid på rulle och kanske också lite mer osäkerhet i gruppen. Är man färre så är det oftast bara full fart framåt som gäller. Så det känns ändå med tanke på det som att wattsiffrorna är rätt bra.

I den tredje fartsträckan så sprack det väl tillfälligt upp lite grann i gruppen men vi var ändå ett stort gäng som rullade in till Kvarnberget tillsammans. Efteråt så stannade Linda och jag med övriga och fikade på Konditori Focus. Skönt att ha tid till detta!

En väldigt vacker morgon i morse. Första bilden är från inledningen av fartsträcka två och den andra bilden tog jag i botten på backen när vi var på väg ner till återsamlingen inför sista fartsträckan.

Tre bilder med mig från Niclas Brus actionkamera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar