Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-08-28

3.5 kilo sedan

Hej och god kväll!

Bockstensturen coming up i helgen. Fina minnen därifrån, det är ju faktiskt så att Linda och jag firar ett år i samband med tävlingen då det var förra året vi träffades. Där i Varberg.
Jag blev 13:e i tävlingen efter att ha spurtslagit Erik Åkesson. Det kan man se i videon nedan om man vill. Resultaten är rättade på Bockstensturens hemsida, men på Långloppscupens sida står jag fortfarande som 14:e. Men jag är inte bitter...

Kollar man på intervjun innan loppet så ser åtminstone jag att jag ser ovanligt smal ut. Det var jag också. Igår så vägde jag det näst minsta jag gjort i år (68.2) och då är jag ändå tre och ett halvt kilo tyngre än vad jag var där i fjol (64.7). Hade gärna varit så lätt igen, givetvis. Men det är lite för jobbigt att komma dit...

Ettårsdag och långloppscup på lördag med andra ord. I fjol körde Linda motionsloppet 75:an och i år kör hon hela 100 km, i tävlingsklass. Mycket händer på ett år.

2015 så var jag 10:a, trots att mitt vevparti glappade upp med milen kvar och jag fick stanna ett par gånger för att skruva. Hoppas kunna prestera i nivå med det på lördag, ska bli spännande att se hur det går.

Jag gillar ju att tävlingen är lång. Hade en tid på 3:50 i fjol och under regn/lerkaoset för två år sedan så tog jag mig runt på 4:03. Långlopp ska vara långa enligt mig, även om dom flesta i cupen är nära minimum för vad som klassas som långlopp (60 km).

Vädermässigt så hoppas jag givetvis på regn och kyla, väntar fortfarande på det tävlingsvädret 2017. Skandal...

Vill ni kika på hur det gick i fjol så finns videon nedan:

2 kommentarer:

  1. Vi får se om jag orkar hänga på dig och spurta i år igen... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller om jag orkar hänga på dig och spurta. ☺️

      Radera