Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-08-01

Vi drog till Norlingberg

Hej och god morgon!

Ny dag, nya möjligheter. Men först en liten tillbakablick till gårdagen.

Jag gick hem tidigt från jobbet, hämtade Ebbah och åkte med Frida till BVC. Det var dags för 2½-årskontrollen och hon gick igenom utan anmärkning.

Vi åkte sedan hem, samlade ihop oss och körde sedan en vända för att skicka ett paket, kasta kartonger, hämta sonen och äta mat på Mimos i stan. Jag skulle sedan träna efteråt och Linda kom på att dom kunde åka ut till Norlingberg för att heja på när jag cyklade. Det hela slutade med att jag cyklade dig med Filip och Ebbah samtidigt som Linda tog Frida i bilen dit.


Väl vid Norlingberg så släpade först Filip och jag oss uppför backen. Sedan åkte jag ner igen för att värma upp en gång uppför och sedan körde jag tre intervaller efter det. Allt medans barnen cyklade omkring på vägarna och stigarna uppe nära toppen.
Själva intervallerna gick inget vidare för mig med kassa ben, men ibland ska man väl ha sådana dagar också. Idag blir det nya tag igen.

Vi avrundade kvällen med att Linda åkte till akuten med Filip för att limma ihop dagens innebandyskada vid ögat, samtidigt som jag nattade Frida och hade lite tid med Ebbah.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar