Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-11-20

Klokt beslut

En dålig bild på ett rådjur är bättre än ingen bild på ett rådjur.

Hej!

Det är långt mellan gångerna, men igår tog jag ett sådant där klokt beslut, då jag bestämde mig för att låta det bli en vilodag. Hade "årets tröttaste dag" igår så jag skippade mörkercykling i skog och la mig i hyfsad tid istället. Nu så sov jag lite rövigt i natt så det blev ju inte bara guld och gröna skogar av det hela, men jag fick i alla fall sova mer än om jag cyklat i natt.
Att jag vilade igår innebär att jag nu ska träna tre dagar i rad igen. Eventuellt vågar jag mig ut i skogen utan dubbdäck idag, trots minusgraderna.

-----

Det har byggts en ny stig på Lugnet, Flowstigen. Det ska bli en stig för hela familjen och ser ju ut att bli riktigt snabb/rolig. Jag har vid ett par tillfällen sett hur de har arbetat i skenet från sina pannlampor, imponerande arbetsinsats. Avslutningen av Långa Lugnet kommer in där Flowstigen går, så det är ju inte helt otänkbart att man kommer avsluta tävlingen genom att åka en bit på denna:

Flowstigen, Lugnet from Erik Kilström on Vimeo.

-----

Tre av dom elva senaste bilderna på min sponsor Limars Instagram-flöde är bilder från mig. In och följ dom vettja! Skriv också "Henrik Öijer är bäst", på alla bilder som kommer från mig. Okej? Tack!
Ett foto publicerat av Limar Helmets (@limarworld)

Ett foto publicerat av Limar Helmets (@limarworld)

Ett foto publicerat av Limar Helmets (@limarworld)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar