Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-11-25

Perra-effekten, eller är det kanske Öijer-effekten?

Ebbah, Filip och jag var upp till Leksand för att kolla på hockey idag.

Tabelljumbon Leksand tog emot trean i tabellen; Västerås. Tuff match på papperet men kanske skulle Leksand kunna lyfta sig med nya tränaren Perra? Med placering sist i tabellen och tre raka förluster så fick ju förra tränarparet sparken.
Visst blev det också vinst, 4-3 till slut. Kanske är det ett resultat av att Perra tagit över ansvaret och gett ett annat lugn i truppen. Perra-effekten. Eller kan det vara så att det är Öijer-effekten? Leksand har ju gått knackigt i år. Men när jag har varit där med barnen så har det blivit sju av nio poäng på dom tre matcher vi sett. Ganska bra facit ändå?!

Innan vi åkte upp till Leksand så tränade jag faktiskt. Så jag slipper nöta testcykel i natt. Det blev fyror med högre watt än tidigare i år. Vilket gav mig hybris så till den milda grad att jag försökte leka övermänsklig i sista intervallen och sprängde mig totalt. Hann bara duscha och byta om efteråt och fick dricka min recovery i bilen på väg upp.

Frida har varit lite dålig i kväll när vi varit borta, så hon är uppe fortfarande och stökar. Vi får väl se vart det här tar vägen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar