Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-11-11

Vilken dag jag hade igår då...

Hej och godmorgon!

Barnen är utflugna till skolorna och frugan jobbar. Kvar här hemma är alltså Frida och jag. Frida jobbar sovmorgon denna vackra dag.

Igår jobbade inte frugan, så vi bestämde oss för att spendera lite tid hos olika bilhandlare i stan. Det blev nog 6-7 stycken och även om det kanske inte låter som världens toppendag så hade jag det riktigt trevligt.
Frida var i bilköparform!

Vi käkade mat i bilen, från Ingarvets Thai-vagn.

Vi har ju en bil och den är ju stor och bra för hela familjen. Men ibland behöver vi två bilar, när frun ska jobba och vi andra kanske ska på någon träning. Eller bara alla gånger som jag ska på cykeltävling... Så vi var på jakt efter något litet och ganska bränslesnålt. Monstret vi har nu måste ju ha hål i tanken så mycket soppa som går åt där.
Planen var alltså att hitta en andrabil som vi kan använda som förstabil. Så får den stora stå åt sidan lite mer och kanske användas när många av oss ska någonstans eller mycket packning måste med.

Vi borde kunna spara en del bensinpengar på detta, även om det givetvis inte blir billigare att äga två bilar än att äga en. Billigast och bensinsnålast är det givetvis att inte ha någon bil alls.

Tyvärr hittade vi väl inget som riktigt föll oss helt i smaken, men när vi faktiskt var på väg hem så sms:ade vår vän Axforsen om att dom fått in en bil som borde passa oss ganska så bra. Vi åkte alltså till BIVA och vi (Ronya, Frida och Ebbah som vi hämtat upp) tyckte omgående att denna var bra.
Kul att äntligen ha fått handla bil från Axforsen, även om det inte blev någon BMW denna gång.
Istället så blev det en Ford Fiesta:
Bild stulen från internet, men visar modell och färg.

Efter bil-shoppingen så var det dags för Filip och jag att träna. Han skulle spela innebandy och jag skulle åka lite trampcykel:

Här hittar du gårdagens inlägg med bilder, resultat och racerapport från den träningstävlingen.

Filmen från gårdagens race ligger ute på min YouTube-kanal om inte en allt för avlägsen framtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar