Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-11-29

Bra distanspass

Hej Cykelvänner!

Idag fick jag cykla med sällskap, något som ni som följer mig vet att jag inte är bortskämd med. Vi blev fem stycken cyklister som begav oss ut i 1-2 plusgrader, lite snöblandat regn och relativt blåsigt väder.
Vi var en ganska bra grupp där ingen var nämnvärt starkare eller svagare än någon annan. Jag hade ganska hög puls inledningsvis men kände mig faktiskt starkare mot slutet av passet. Lite gubbvarning det där när man börjar komma igång efter två och en halv timme. Trots att pulsen alltså var hög så var jag aldrig orolig för att ta slut då jag kände mig helt okej ändå.

Eftersom vädret skulle vara så som det också var så hade jag klätt på mig lite extra mycket idag, hellre svettig än att åka runt och frysa. Tyckte det funkade bra och de flesta av oss höll oss varma idag trots att vädret inte direkt hjälpte till. Bra kläder osv.

De flesta i gruppen ville köra ungefär tre timmar och när vi kom tillbaka till Falun så hade jag tre och tjugo på klockan så jag körde med Bleckur upp till Knoppen, sedan via Jungfruberget och nästan ett varv runt Varpan. Kom hem med tio mil och fyra timmar i benen, perfekt!

2 kommentarer: