Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-11-23

Kalendertävling?

Tjena vänner!

I fyra år har jag haft en kalendertävling här på bloggen. Första året så svarade ni på frågor och så fick den som skrapade ihop flest poäng välja pris först osv. På slutet har jag haft en sponsor per dag där det blivit vinnare korade varje dag från 1:a december till den 24:e december.
Ni har ju vunnit telefoner, cyklar, alla möjliga cykeldelar, träningsläger, sportdryck, kläder, startplatser i cykeltävlingar och en massa annat. Ett antal företag har frågat om det blir någon kalender i år och andra har sagt att dom blir med också i år.

Men, känns det inte lite som om vi gjort det där nu?

Är det förresten någon av er som har någon kul berättelse kring något som ni vunnit i min kalender att dela med er av?

Som ni kanske märker så har jag inte tagit tag i den där kalendern i år och det är en vecka kvar bara. Hur gör vi?!

-----

Jag cyklade ju i natt, som några av er kanske läste om i morse. Åkte runt en del och tänkte på hur synd det är om min fru när jag trampade där för mig själv i skogen. Alltså, hon kunde ju säkert ha fått en helt normal man och så slutade det med att hon fick mig. Som kvart i tolv på natten sticker ut och cyklar ett par timmar. I skogen. Ensam. Mitt i natten. Dessutom inget "nyckelpass" utan bara lite trampande. Visserligen väldigt skönt för min skalle att ha det där passet, så det betyder ju en del och blir därför viktigt ändå.
Men ja, nog är det synd om Ronya allt.

-----

Jag har ju satt ett mål om att sova minst 7 timmar per natt i snitt denna vecka. Funderade på att bränna av någon 14-timmarsnatt och sedan ut och cykla övriga nätter.. Äsch. Skoja. Men det där med sömn är väl kanske en av mina största svagheter i cykelsatsningen.
När jag stack ut på cyklingen i natt så planerade jag för att sova när Frida skulle sova idag på dagen och det gjorde jag också. Fick nog ihop 100 sköna minuters sömn där bredvid bebisen. Dom räknas givetvis inte in i nattsnittet utan får bli ren bonus istället.

Tänkte sätta några mål varje vecka, små mål att jobba mot för att bli lite bättre som cyklist och människa. Varje vecka så sammanfattar jag ju min egna träning och i samband med det så kan jag också se vad jag kanske behöver göra bättre nästa vecka. Eller så är det bara något i min vardag som behöver förbättras. Det är ju alltid kul med målsättningar.
Så denna vecka har jag tre målsättningar där sömnen är en. Övriga två håller jag för mig själv, några hemligheter får jag väl ha även om jag också bloggar...

-----

Under sommaren så har jag fått några mejl från en och samma cyklist som frågat lite om tänk, taktik och sådant kring långlopp. Jag har svarat också, det är nog därför som jag fått några mejl och inte bara ett.
Har faktiskt tänkt ganska länge på det där, om att coacha andra cyklister. Tror faktiskt att jag skulle tycka det vore kul att engagera mig lite i någon eller några cyklister. Att dela med mig av mina kunskaper och kanske kunna hjälpa någon annan.
Tidigare i veckan så hörde en bekant av sig och undrade om jag kunde hjälpa honom med träningsupplägg för en tid framöver och i helgen har jag fått mejl från en av er läsare som vill ha några goda råd om cykelträning för ett specifikt mål.

När ni hör av er med konkreta frågor så får ni alltid svar. Oavsett om det gäller träning, tävling, bloggande eller vilken cykel ni ska köpa. Ibland kan det dock ta lite tid att få svaret då jag har lite annat i livet och det dimper ner en del mejl.

Nä, visst skulle det vara kul att kunna hjälpa andra men jag går ju gärna all-in på saker som jag tar mig för. Så det blir liksom inget standardträningsprogram som jag skulle kunna skicka iväg och stå för. Så det blir liksom en ganska stor apparat för mig att veva igång...

-----

Ja, det var väl lite tankar och funderingar kring cyklingen och bloggandet det. Nu är det dags att koja om det ska bli några timmars nattsömn. Vi hörs väl imorgon igen? Ni kan väl lämna en kommentar kring något av det jag bloggat om idag, så har jag något att läsa imorgon när jag lämnat barnen på skolan.

Puss och kram!

4 kommentarer:

 1. Ett pris bidrar jag gärna med i vanlig ordning, hoppas du eller någon annan klurig person kommer på något nytt och roligt upplägg på hur de skall fördelas.

  //Markus Porath
  Kvalitetstid.net

  SvaraRadera
 2. Som bloggläsare och vän (?) tycker jag verkligen att du borde sova mer och blogga mindre. Och krama frun.

  SvaraRadera
 3. Klart det bör vara en tävling i år också! Varför kör du inte coachning som en bisyssla liknande Tynellarna?

  SvaraRadera
 4. Coachning? Pick me, Pick me! ;D

  SvaraRadera