2013-09-30

257 timmar 49 minuter och 59 sekunder

Ser ni cyklisten? Det visade sig vara storebror till MTB-cyklisten Erik Karlsson (5:a på SM). Han hade flyttat till Falun och var på väg hem från jobbet i Säter på sin Bianchi-racer. Jag tycker att jag har ganska långt till jobbet men han har alltså cirka två mil extra, enkel väg. Nu cykelpendlade han inte varje dag i veckan, men en eller två gånger i veckan är inte fy skam det heller. Han hade kört Cykelvasan på 3:01 och nog kändes det att han var stark när jag jagade ikapp honom.

I och med denna hempendling så har jag nu fått ihop 257 timmar, 49 minuter och 59 sekunder träning på årets 273 första dagar. Ligger alltså fortfarande väldigt bra till för målet med en timme om dagen, trots några lugnare veckor den senaste tiden.

Annars i cykellivet så har jag kommit på vad jag tror blir en bra idé för elitlaget till nästa år idag. Och så ska jag ansöka om sanktion för Långa Lugnet 2014. Ringa in sista maj i era kalendrar! Dessutom har jag fått en glad överraskning på mejlen som snart dyker upp i postlådan. Sånt är alltid skoj.

7 kommentarer:

 1. Hej.
  Vad är bilden tagen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilden är tagen mot Olsbacka på vägen från Vassbo

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 3. Självklart ringas datumet in! Lugnet ska åkas igen :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Den här gången kanske du får pris också. :)

   Radera
 4. Hej Hasse!

  Jag råkade radera din kommentar i min iver att besvara den. Bra med timmar, se bara till att lägga kvalitet i pendlingen.
  " Blev lite inspirerad och satte upp samma mål i vintras. Står just nu på 291:09:20 inkl. två semesterveckor helt utan träning.
  Sjukt nöjd med det. Jag tror det kan bli riktigt många timmar i år eftersom jag äntligen tagit tag i cykelpendlandet på ett mer seriöst sätt.

  EDIT: Första inlägget blev lite fel. "

  SvaraRadera