Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-02-16

Yoko Jakamoko Toto

är det på TV just nu. Filip fortsatt febrig och därmed hemma med mig. Och därmed siktar jag in mig på kvällsträning i Stångtjärns elljusspår. Hade planerat för ett besök på Vibes For Life också, men det blir en härlig dag med min son istället. Ska försöka plöja lite studier också innan Ebbah hämtas från dagis i eftermiddag. Filip har haft en lång period som mammas pojke, men nu är han pappas "lilla bebis" som han själv säger. Och så säger han "pappa Pitchip ååmpiss", alltså "pappa och Filip är kompisar". Ungefär. Det är härligt med små barn som utvecklas så fort, det svänger om vardagen.

På styrelsemötet igår beslutade vi ingenting. Faktiskt. Vi hade förvisso bara en punkt för mötet också och kunde inte fatta ett beslut igår med det underlag som vi hade. Vi hade en bra diskussion och det blev ganska händelserikt ändå. En spännande tid väntar i Falu CK.
För alla medlemmar har vi ett medlemsmöte tisdagen den 23:e februari 18.30 i vår klubblokal, läs mer och anmäl ert intresse här: http://www1.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=495739

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar